0

П оп дивата Гери-Никол не изневери на провокативния си стил и се появи по гащи на дискотека миналата вечер. Певицата бе избрала тоалет в черно, а над бельото имаше само черна прозрачна мрежа, която показваше щедра гледка към задните части на Гери.

Изпълнителката бе в компанията на гаджето си Мартин Гешев, стилиста си и други приятели.

Компанията е празнувала в чалга клуб, а на две видеосторита се вижда как Гери мята кючеци по гащи пред очите на любимия си, който по всичко личи, че одобрява фриволното й поведение. Разголеното облекло не остави равнодушни феновете й в социалните мрежи и докато дамите коментираха, че вече е прекалила с показването на „яката дупара“ , то мъжете я молеха по- често да облича такива дрехи.

Певицата само преди няколко дни се завърна от почивка в екзотична Доминикана. Там тя изкара няколко седмици, като отново радваше мъжката част от феновете и у нас с фотоси по бански, но много от коментарите пък гласяха, че е прекалила с фотошопа и направо е неузнаваема. Така и не стана ясно с кого е била на райското местенце, тъй като гаджето й по същото време си беше в България. Според запознати е споделила дните с майка си и баща си.

.

 .
Инстаграм