0

Р олята на Амбър Хърд във втората част на "Аквамен" била намалена поради липсва на химия между нея и Джейсън Момоа. Това свидетелства агентката на актрисата Джесика Ковачевич в делото на Джони Деп срещу бившата му жена за клевета, че я е малтретирал. 

ТРИЗЪБЕЦ В ГЪРБА: Момоа не иска да работи с Хърд

Въпреки това агентката вярва, че истинската причина е негативизмът, който се заформи около Хърд по време на делото. 

Хърд е избрана да играе за първи път в "Лигата на справедливостта" през 2017 г. и участва като Мера в първата част на "Аквамен" на следващата година. Агентката й каза, докато свидетелства, че Хърд е щяла да спечели 2 милиона долара от продължението. Актрисата вече е заснела филма той ще излезе по кината през март 2023 г.

Ковачевич свидетелства, че й е казано, че причината на Уорнър Брос. за предполагаемо намаляване на ролята на Хърд в Аквамен 2 е заради "липсата на химия между нея и Джейсън".

Джери Брукхаймър проговори за бъдещето на Джак Спароу

Агентът каза, че научили, че ролята на Хърд като Мера, била намалена, когато актрисата получила сценария.

Говорейки за успеха на Хърд след Аквамен, Ковачевич казва, че кариерата на актрисата не сполучила толкова, колкото тази на Момоа.

На въпроса как кариерата на Хърд е наранена, Ковачевич казва: "Според моя опит ... Кариерата ти взима обрат след нещо такова. Беше много добре приета във филма по онова време, всички бяха доволни от нея, нямаше проблеми. След това, в следствие на постоянни туитове и негативност изложения за нея, кариерата й се насочи надолу , аз нямам физически доказателства, но това е единственият логичен извод".

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.

По думите й заради лошите публикации в медиите Хърд загубила роля във филма на Амазон, който бил в процес на снимане. 

На въпроса за изявленията, направени от адвоката на Деп Адам Уолдман, че твърденията на Хърд срещу Деп са "измама", Ковачевич казва, че това "добавило масло в огъня".

Хърд вече свидетелства, че ролята й във втората част на филма е съкратена, заради лошите публикации в медиите.

Български полицай пази Джони Деп в съда