0

А мбър Хърд седна на горещия стол по време на съдебния процес срещу нея за клевета заведен от бившия й съпруг Джони Деп, Този път бе подложена на кръстосан разпит за отношенията й с Джеймс Франко. 

Актрисата даде показания за събитията довели до това Франко да се озове в дома й вечерта преди да подаде молбата за развод с Деп.

И докато първоначално Хърд твърдеше, че „не знае кога Джеймс е дошъл“, по-късно актрисата потвърди това се, обяснявайки защо се чувствала комфортно в компанията на актьора.

„Той ми беше приятел и буквално живееш до нас“, каза тя на адвоката на Деп Камила Васкес по време на процеса

По думите й тя била изчерпала приятелската подкрепа от обичайните си близки и с радост приветствала колкото се може  приятелско отношение.

В показанията си актрисата разкри, че са станали „близки приятели“ с Франко, след като двамата са снимали няколко филма заедно. 

Тя вече свидетелства, че  Джони Деп се дразнел, че приела работа с Франко. 

„Той мразеше Джеймс Франко и ме обвиняваше, че съм имала тайна връзка с него в миналото, от както снимахме заедно „Ананас Експрес““, каза Хърд. „Ананас Експрес“ е филм от 2008 г.

Хърд твърди, че брака й с Деп е направил обрат, след като била избрана да играе в „Дневниците на Адерал“ с Франко през 2015 г., докато Деп снимка в Бостън  „Черна маса“.

„Той вече беше разстроен от мен и ме обвини в много спорове, че не съм му разказвала за сцени, които съм имала, ако имах сцена с целувка“, каза тя по време на разпита си на 5 май. 

„Каквато и да е романтична сцена и ако не бях изрична за това, което ще направя, тогава бях обвинена, че съм укрила информация от него. Така че не исках караница, разбира се, не исках спора, но трябваше да се чудя как да му кажа, когато имам подобна сцена“, каза още Хърд.

Хърд добави, че се е опитвала да не се „включва“ в разгорещени спорове с актьора от „Страх и омраза в Лас Вегас“, но той я притискал да му каже, ако Франко й „пусне езика“ по време на сцени с целувки. 

Според Хърд Деп казвал „наистина отвратителни неща за тялото ми“.

От своя страна Джак Спароу потвърди, че вярва, че Хърд е имала афера с Франко по време на показанията си на 21 април. 

Хърд удари на камък: Мъск и Франко отказват да заклеймят Джони Деп като насилник (СНИМКИ)

ШИЗОФРЕНИЯ? Амбър Хърд отрича да е акала в леглото на Джони Деп

Джери Брукхаймър проговори за бъдещето на Джак Спароу

Хърд преди Деп: Секс с жени и арести за насилие

Компасът на Джак Спароу щял да го отведе при $22,5 млн.

Български полицай пази Джони Деп в съда