0

З дравейте, скъпи блондинкофили! Днес е вторник, което във вашия календар трябва да е отбелязано като Денят на блондинките. Отново сме на линия, този път за да ви помогнем в трудно начинание – как да разпознаем дали обектът на желанията ни всъщност не си пада по своя пол. Да започнем с това, че нямаме нищо против хомосексуалистите, напротив! В съвременния свят няма нищо странно в това един мъж да дефилира по улицата с прилепнали дънки и розова блуза с всевъзможни щампи тип череп с цветчета.

Здравейте, скъпи блондинкофили! Днес е вторник, което във вашия календар трябва да е отбелязано като Денят на блондинките. Отново сме на линия, този път за да ви помогнем в трудно начинание – как да разпознаем дали обектът на желанията ни всъщност не си пада по своя пол. Да започнем с това, че нямаме нищо против хомосексуалистите, напротив! В съвременния свят няма нищо странно в това един мъж да дефилира по улицата с прилепнали дънки и розова блуза с всевъзможни щампи тип череп с цветчета.

Мнозина мачовци обичат да се грижат за външния си вид, да си правят прически и да си скубят веждите. Между тях и хомосексуалните мъже почти няма разлика и това води до обърквания от страна на дамите, които и без това се затрудняват в търсенето на своя принц на бял кон. Част от гейовете се разпознават лесно по маниерите и начина на говорене, но това не е гаранция. Затова подбрахме още няколко признака, които да избягвате, ако си търсите партньор в живота:

Пози

Хомосексуалните мъже обичат да се снимат и да позират. Замечтан поглед встрани с преметната раничка и крака в поза щъркел в една снимка трябва да ви подскажат, че този мъж не е застанал така за да впечатли вас. Някои дори пъчат джуки като кифли, което е повече от сигурна индикация, че са отседнали на другия бряг.

Екстравагантно облекло

Нека си го признаем - гейовете са доста по-смели в избора на облекло и често са по-суетни. Както казахме, тесните дънки са за всеки. Хетеросексуалните мъже обаче не си падат по силно скъсани дънки и такива с подгъв над кокалчета, по които са луди жените. Твърде изрязани и къси блузки, от които се вижда част от коремчето, също може да ви подскажат, че той не си пада по вас.

Мама знае най-добре

Момичетата си признават, че техните майки са най-доверените им дружки. В това няма нищо лошо, но хетеросексуалните мъже се притесняват да споделят този факт. Ако той не крие близостта си с жената, която го е дарила с живот, говори по 10 пъти с нея на ден, доверява й се в избора за облекло и прочие... Продължете с търсенето, това най-вероятно не е вашият човек.

Клю-клю, първа поща

Това, което гледаме по филмите, не е лъжа – гейовете са идеалните най-добри приятели. Една от причините е, че обичат да клюкарстват и го правят с класа. Коментарите им за някоя жена могат да бъдат безпощадни, което обаче на нас тайничко ни харесва. Ако усетите хаплив език и откровени забележки дори към вас, приютете този мъж в приятелския си кръг, а не в леглото си.

Модни съвети

„Скъпа, чантата ти от новата колекция на Louis Vuitton е феноменална!“ Ако чуете това изречение, трябва да сте идиоти, за да не се усетите. Малко са хетеросексуалните мъже, които знаят Louis Vuitton, камо ли пък да разпознаят от коя колекция на бранда е новият ви аксесоар.

Косата е средство за флирт

Надали ще изненадаме някого, като кажем, че жените често използват косата си при флиртуване. Макар че по дефиниция нито един мъж, независимо от сексуалната си ориентация, няма да тръгне да премята грива, за да спечели вниманието на своята изгора, то тези, които пътуват в лявото платно обръщат сериозно внимание на тази част от визията си. Да си правят прически вече е нормално за всеки. Ако видите обаче, че някой мъж превърта кичур между пръстите си или прилежно прибира двата си косъма отстрани зад ушите – напълно е вероятно той да е гей. Същото важи и ако често експериментира с боята на косата си, още повече, ако видите цветовете на дъгата по главата му.

Заобиколен от женско царство

Ако видите днес, че един мъж е заобиколен от 5-6 красиви девойки, опциите са две – или го раздава като плейбой, или (по-вероятно) е хомосексуалист. Както стана ясно по-горе, гейовете светкавично се сприятеляват с дамите поради общата им зависимост към клюките и модата. Тук от полза при разпознаването дали обектът на желанията ви е хетеро- или хомосексуалист ще ви бъде всъщност поведението на жените. Ако нито една от тях не е разголила бедро с цел да привлече вниманието на „мачото“, то просто пропуснете флирта с него.

По ноктите ще го познаете

Случвало ли ви се е да видите мъж с по-добре оформени вежди от вашите? Докато това вече се приема (донякъде и не особено справедливо) за нормално за всички, то сега като компас в джунглата на многото ориентации може да ви послужи маникюрът. За хетеросексуалния индивид от мъжки пол поддържането на ноктите се свежда до честото им рязане. За мъжете, ориентирани към други мъже пък маникюрът значи много повече, като често освен, че оформят и ноктите си, прибягват и до безцветен лак.

Конкурира ви по приказки

Типичното оплакване от жените е, че никога не млъкват и винаги говорят празни приказки. Е, ето че това наше качество ни влиза в употреба и тук. Мъжете, всъщност, си споделят помежду си не по-малко несъществени неща, колкото и ние. Ако видите, че някой обаче прекалява с подробностите около позите, които харесва, вечерята, която се е получила „превъзходно“ или козметиката, необходима на кучето му, то определено започнете да се съмнявате. Още повече, ако около него се е събрала голяма компания и то – съставена предимно от жени.

Гладка кожа за перфектна визия

Ако той не е спортист, но въпреки това се епилира по-често от вас, то определено потърсете любовта някъде другаде – твърде вероятно е той да не се интересува от вас, или която и да е друга жена. Гладката и обезкосмена кожа е особено необходима мярка за онези мъже, които харесват скъсаните дънки и изрязаните потничета.