0

Н езависимо дали вярвате в астрологията или не, информацията никога не е излишна. Разберете дали вашият мъж е типичен представител на своята зодия по отношение на любовта и дали има черти, които още не ви е показал във връзката ви, а са част от неговия характер.

Независимо дали вярвате в астрологията или не, информацията никога не е излишна. Разберете дали вашият мъж е типичен представител на своята зодия по отношение на любовта и дали има черти, които още не ви е показал във връзката ви, а са част от неговия характер.

Мъжът Овен

Страстен и смел, той държи да направи първата крачка(този мъж иска да е пръв във всичко!). Управляван от Марс, богът на войната, Овенът харесва тръпката от преследването. Един истински мъж Овен, с който имах връзка харесваше да поема инициативата и да контролира нещата – караше колата, поръчваше храна и за двама ни в ресторантите и т.н. Той обича да флиртува с други жени и идеята да има много завоевания го привлича. Въпреки това, ако вие загледате друг мъж в негово присъствие, горко ви. Овенът ще избухне, защото както вече споменах, той иска да е първият и единственият мъж в живота ви. Силният му темперамент може да стигне твърде далеч, все пак зодиакалният му знак се управлява от от планената на войната. Нетърпелив е. Този мъж не обича просто да стои и да чака за любов, секс, както и да приятелката му да се оправи преди излизане. В сексът той отново бърза. Не обича да губи време в предварителна игра и няма търпение за същинската част. Въпреки това, те обичат да експериментират, а в леглото са енергични и издръжливи. Този мъж е щедър с парите си, в секса и в любовта. Ако сте отскоро заедно, доста възможно е някой ден спонтанно да се появи с огромен букет цветя и искрено обяснение в любов, което ще ви разтрепери. Мъжът Овен сред най-страстните зодиакални знаци.

Мъжът Телец

Мъжът Телец не обича да прибързва и търпеливо чака любовта да дойде в неговия живот. Той е управляван от Венера, богинята на любовта и оценява всяка форма на красотата – красиви лица, изкуство, музика. Той иска и се нуждае от сигурност и би бил щастлив на среща с половинката си дори и 1 седмично. Въпреки, че не е особено романтичен, той е верен, истински и мил. Може да не харчи купища пари за подаръци за любимия човек, защото е доста пестелив. Той винаги изслушва жената до себе си без да се оплаква. Пътят към сърцето на мъжа Телец определено минава през стомаха. Чувствителен е към всичко, което събужда сетивата му – парфюми, материи на дрехите, цветове. Мъжът Телец обича вечерите, прекарани у дома гледайки филм или играейки игри с любимата жена. Като земен знак, очите на мъжът Телец „не шарят”, въпреки, че забелязва красивите момичета по улицата, разбира се. В леглото, той обича да целува и гали и се радва на нежната кожа. С течение на времето е възможно да стане леко предвидим и може да се наложи вие да приложите нови номера, с които да поддържате интереса в сексуален план. Поддържането на връзката с мъж Телец се нуждае от ежедневни грижи. Може би отношенията ви няма да бъдат кой знае колко страстни, но ще бъдат стабилни.

Мъжът Близнаци

Мъжът Близнаци обожава комуникацията, затова може да поддържате интереса му с много съобщения и разговори. Това може да ви помогне да разберете къде е бил, когато от време на време мистериозно изчезва. Близнаците, също като Рибите обичат да се изплъзват, но обикновено няма за какво да се притеснявате. Той просто е навън и създава нови приятелства. Много е вероятно мъжът Близнаци да знае добре няколко езика и да ги говори отлично. Той е образован, деликатен чаровен бъбривко. Най-вероятно това ви е накарало да го забележите. Той е сладкодумен и именно разговорите с вас биха го впечатлили. Мъжът Близнаци е обграден от приятелки и доста често приятелствата му с жени прерастват в споделена, а понякога и в несподелена любов. Доста често той продължава да поддържа връзка с бившите си приятелки, които му остават дружки за цял живот. Близнаците са „двама”, така че имайте предвид, че този мъж обича да има по 2 неща в живота си – 2 коли, 2 телефона и пр. За съжаление, това може да са и 2 жени - Близнаците обичат разнообразието. Все пак, ако си станете достатъчно близки и можете да говорите за всичко, възможно е той да остане верен. Когато комуникацията не върви обаче, той започва да се оглежда за нещо ново, с което да възстанови интелектуалния и емоционалния му комфорт. В леглото Близнаците прилагат въображение, креативни и безгрижни са. Преживяването с мъж Близнаци може да е страстна афера в началото, след което нещата да се поохладят и отношенията да се превърнат във виждане веднъж седмично по приятелски. Това зависи много от взаимодействието ви един с друг. С малко късмет, възможно е да изградите силно приятелство за цял живот с този мъж.

Мъжът Рак

Влюбеният Рак ще измине всяка пътека към любовта, с изключение на тази, по която се стига най-лесно. Колкото по-заобиколен е пътя, толкова по-добре за него, особено ако не е сигурен за чувствата на дамата, с която е започнал да излиза. На много ранен етап от връзката, той вече ще си представя как се вписвате в семейството му и дали родителите му ще ви одобрят. За някои мъже това е без значение, но за мъжът Рак семейството е най-важното нещо в живота. Той мисли за брак и деца още в самото начало на връзката. Когато забележите, че се заглежда по витрините на сватбените магазини, време е за паника(особено ако сте дама Близнаци или Водолей и държите на свободата си).Но ако дългите разговори в домашна обстановка ви карат да се чувствате добре, мъжът Рак е точно за вас. Той е страхотен съпруг и баща. Винаги оценява времето, прекарано със семейството. Мъжът Рак просперира именно чрез комфорта, който му дава семейния живот. Той обича да готви за семейството си и като цяло да се грижи за него. Той е страхотен с децата си, но понякога ги защитава прекалено много.

Мъжът Лъв

Мъжът Лъв обича да има красива жена до себе си, която да потвърждава вярването му, че той е подарък от Бог за жените. Мъжът Лъв ще обсипе любимата си със скъпи луксозни подаръци. Въпреки, че любовните му подвизи могат да го накарат да кривне от правия път(при някои Лъвове), стабилният му характер го кара да продължи да обича постоянния си партньор. Той много се гордее с дамата до себе си и се хвали с нея при удобен случай.Дори и ако вашия мъж Лъв е от кротките, той е способен да създава драма. Привързан и мил, Лъвът обича да има красив дом, в който да се забавлявате и където да прави големи партита, на които обожава да е домакин. Понякога е екстравагантен, обича да се грижи за външния си вид и държи дамата му да изглежда добре,. Маркови дрехи? Няма проблем, този мъж най-вероятно ще ви е конкуренция по пазаруване в мола. Косата или „гривата на Лъва” е друга мания на този мъж. В леглото, може би няма да има от какво да се оплачете, защото той е страстен и игрив – точно като голяма котка. Накарайте го да мърка като галите егото му, така той ще се превърне в гальовно коте.

Мъжът Дева

Мъжът Дева е доста взискателен по отношение на любовта, така че поздравления, че Ви е дал шанс! Той внимателно преценява когато избира половинка. Неговият идеал за жена е Одри Хепбърн – претенциозна, координирана и добре изглеждаща. Нещо изключително важно за него е интелектът на дамите, тъй като този зодиакален знак се управлява от Меркурий. Подобно на Близнаците, мъжът Дева държи на добрата комуникация във връзката. За разлика обаче от Близнаците, които също са управлявани от Меркурий, Девите поемат сериозно отговорност независимо дали става въпрос за работата им или за партньора им. Той може да е доста критичен за всичко, включително и към вас. От това как се обличате, до това как миете съдовете, той обикновено има мнение. Възможно е да не искате да го чуете... Но от друга страна, той също и ще ви хвали много и ще ви подкрепя в надеждите и мечтите ви. Той не би парадирал с любовта си, но е отдаден по свой собствен начин. Мъжът Дева полага усилия в любовта и се бори за подобряването на отношенията. Той не е от мъжете, които си тръгват при първия сигнал за проблем. Трудностите и проблемите го мотивират и той успява да намери решение, защото не спира да се опитва да ги преодолее. Все пак в Девата има и лека романтична нотка, която го кара да се жертва за любимия човек. В леглото Девите могат да са в двете крайности – или прекалено скромни и консервативни, или прекалено диви и експериментиращи. Вероятно той има опаковка кърпички до леглото, за да може да почисти бързо след като свършите. Възможно е да има и белезници и вериги в дома си. Ще разберете от кой от двата вида Деви е когато влезете в спалнята му. Дори и сексът с него да не ви харесва особено, все пак ще желаете да останете до този мъж, може би защото той обича да мие съдовете. Доста Деви си остават сами и никога не се женят.

Мъжът Везни

Този мъж е роден, за да обича и е готов за това от съвсем малък. Не толкова сексът, колкото романтиката. Везните си мечтаят да са герои, които спасяват момичето и я взима за себе си „и заживели щастливо завинаги”. Както Телеца, Везните също са управлявани от Венера и харесват красивите неща. Везната е знакът на партньорството и на истинския джентълмен, който ще направи всичко в името на романтичния идеал. Везните подкрепят любимия си човек във всичко и искат да чувстват подкрепа от него за своите дела. Галантният кавалер Везни ще отиде до края на света за човека, който обича. Той се нуждае от партньор, който да балансира "везната" - Може би някой малко по-решителен и дързък. Почти невъзможно е този мъж да забрави роженния ви ден или Св. Валентин, като и за двата празника ще ви изненада с цветя и подаръци. Везните са много честни и справедливи и помагат на половинката си във всяко едно отношение – домакинска работа, финансово, както и чисто емоционална подкрепа. Няма да се оплаква ако трябва да гледа детето докато вие сте на работа стига да продължавате да вярвате в неговите мечти. Според него, партньорите трябва да се редуват в преследването на индивидуалните си мечти.

Мъжът Скорпион

Скорпионът е странно загадачно същество, особено що се отнася до любов. Ако той има интерес няма да го покаже и ще ви постави под микроскоп, за да разбере дали заслужавате времето и енергията му. Задълбоченото изследване ще позволи на Скорпиона да стигне до всички ваши недостатъци и силни страни. Когато реши, че вие сте тази, с която иска да има връзка, той остава влюбен задълго, което е характерно за земните знаци. Предан и истински, Скорпионът отстава верен ако отношенията ви го задоволяват емоционално, интелектуално и духовно. Само най-доброто би го удовлетворило напълно. Въпреки, че Скорпионът е смятан за „Секс маниака на зодиака”, истината е, че този мъж копнее за обич и романтика. Има нужда да бъде обичан. Един Скорпион, който познавах си призна, че след като аферата му е приключила, му липсва гушкането. Дори нямаше следа от сексуалност! Все пак има мъже Скорпиони, които имат връзки, основани единствено на базата на сексуално привличане, когато няма нищо по-добро наоколо. Астролозите са прави – сексуалността е в основата на Скорпионите. Внимавйте, този мъж не е лишен от воля. Той може да сложи край на връзката без никакво преупреждение само ако усети, че отношенията ви са изчерпани.Той ще разуши всичко, с цел да изгради нещо ново и по-добро. Във връзката той очаква и изисква много, но дава своята неизгасваща любов и отдаденост завинаги. Принц Чарлс е Скорпион и избира 2 половинки Рак – Принцеса Даяна и Камила Паркър. Въпреки, че много хора го осъждат, защото предава Даяна с връзката си с Камила, други смятат, че той демонстрира дългогодишна преданост към Даяна чрез снимките и спомените за нея, които са из целия му дом.

Мъжът Стрелец

Импулсивен оптимист, Стрелецът винаги е сигурен, че е намерил голямата си любов когато се впусне в нова връзка. Той е мъж, който ще направи първата крачка и ще се впусне бързо надълбоко в любовта, въпреки че близките му го предупреждават, че това не е добра идея. Ентусиаст в началото, с течение на времето Стрелецът може да се отегчи и да започне да се оглежда за следващото си приключение ако партньорът му вече не го привлича особено. Той се нуждае от свобода – дама, която живее в друга държава би му паснала идеално, защото ще може да я вижда от време на време и така вълнението ще е по-голямо. Пътуването, за да я види също ще подейства добре на Стрелецът. Приятелски настроен и грижовен, Стрелецът е щедър към всички, които обича. Той може да бъде видян с бира в ръка и няколко момичета около него, които се смеят на всяка негова шега. Този мъж обикновено е много общителен, с чудесно чувство за хумор и привлича и забавлява фенките си чрез най-новите вицове и забавни истории. Чувството за хумор и приятелството са ключът към успешна връзка с мъж Стрелец. Трудно мъж Стрелец би имал успешна връзка с представителките на Козирог и Скорпион. Страстта и ентусиазмът, който притежават огнените зодии повече пасват на този мъж. Затова и той се разбира с дами Лъв и Овен, както и със земните знаци Близнаци и Везни. Разбира се, това зависи и от останалите елементи на наталната карта – асцендент, лунен знак и пр.

Мъжът Козирог

От векове насам астролозите описват Козирозите като кариеристи, които се интересуват повече от миналото на родителите на приятелката си и тяхното финансово положение, отколкото от нейните хобита и интереси. Може и да има нещо вярно в това, но като цяло Козирогът обикновено гледа да подсигури материално бъдещето си с любимия. Той харесва интелигентността, находчивостта и способните жени. Заради чувството си за дълг за създаване на семейство, той търси жена, която иска да бъде съпруга и майка. С други думи, той търси консервативно момиче, което няма нищо против тежката работа и което се стреми към по-добър начин на живот. Мъжът Козирог е амбициозен и ще работи тихичко зад кулисите, за да осигури добър доход и финансово положение за себе си и семейството си. Дори и в любовта, Козирогът мисли за пенсиониране и здравни осигуровки(за него романтиката се допълва от чувството за сигурност). Той не се интересува от вятърничеви флиртаджийки, тъй като те не могат да му осигурят дългосрочното постоянство, от което той има нужда. Мъжът Козирог е доста предпазлив и би се захванал само с момиче, което е подходящо да бъде негова съпруга. Разбира се, любовта също има значение, но този мъж не притежава спонтанен характер като Стрелеца. Той не търси краткотрайна афера, а дългосрочна връзка, основана на доверие и честност. Дори когато са млади, момчетата Козирог демонстрират зрялост по отношение на връзките си. Те нямат против да имат сериозна връзка когато са съвсем млади. По-възрастните жени също не ги притесняват. Всъщност, те биха харесали зряла и опитна жена. Може би просто имат афинитет към по-възрастни дами и нямат нищо против бръчките и останалите естествени признаци на остаряването. За разлика от някои мъже, те няма да се оглеждат за нещо по-младо при първият признак за побеляване. Най-съкровеното му желание е как остарявате заедно.

Мъжът Водолей

Има 2 вида Водолеи – експериментатори, които харесват неангажиращите връзки и другият тип – по-консервативни, които се държат повече като Козирог, отколкото като Водолей. Дори и да изглеждат безобидни, първият тип ще флиртува открито с вас и ще се опита да ви вкара в леглото възможно най-скоро. Веднъж щом ви прелъсти, имайте предвид, че изненадите най-вероятно няма да спрат до там. Понякога Водолеите си падат по нетрадиционните неща – групов секс и всякакви видове експерименти в това отношение. Първият вид Водолеи обикновено имат много приятелки жени и остават в добри отношения с бившите си. Мъжът Водолей обикновено е интелигентен с интереси в разнообразни области, които могат да бъдат, философия, компютри, спорт, шах, математика, пътешествия. Ако вие сте умна и амбициозна, това определено ще го впечатли. Този мъж харесва модерните независими жени. Не се страхува, че такава жена би застрашила мъжествеността му. Ако си имате работа с първия тип Водолей, имайте предвид, че ще трябва да му давате много голяма свобода. Той има нужда от време за себе си. По принцип Водолеите са много справедливи и както Близнаците и Везните нямат проблем с това отговорностите и задълженията да се поделени по равно между партньорите. С мъжете, контролирани от Уран, няма защо да се притеснявате прекалено за домакинската работа и за чистотата на дома. При дълга връзка с мъж Водолей, единственото нещо, което може да го накара да сложи край е еднообразието и скуката. Той се нуждае от връзка, която го стимулира, която остава жизнена, защото мъжете Водолей жадуват за вълнения и непредсказуемост. Това важи, в случай, че той не приспада към втория тип, който е по-скоро повече като Козирог.

Мъжът Риби

Идеалист и мечтател, мъжът Риби е като романтичен поет в любовта. Една връзка може да живее до голяма степен във въображението му. Той е много чувствителен към тръпката и болката от несподелената любов. В леглото мъжът Риби е романтичен, обича да изживява фантазиите си и често използва въображението си. Той търси романтика в пълния смисъл на думата. Мъжът Риби е мъченик и би пожертвал всичко в името на любимия човек. Мъжете Риби не са добри в ежедневните задачи, изискващи практичност като плащане на сметки и пазаруване, например. Св. Валентин е любимият му празник, защото тогава може да изрази любовта си с толкова цветя и сърчица, колкото поиска. Ерата на бързоразвиващите се технологии с чатенето и смартфоните са в разрив с истинската същност на Рибите. Те по-скоро предпочитат епохата на рицарите и благородничките с дълги бухнали рокли, когато романтиката се е носила във въздуха. Може би малко преувеличих, но едно е сигурно - Рибите са чувствителни и романтични, дори и да го прикриват. Те са склонни да посягат към алкохола или дори към наркотиците, за да успокоят душевните си терзания. Всичко, което им помага да избягат от грозната реалност е дар от Бога за тях – музика, филми, пътешествия. Мъжът Риби има определена песен, с която ви асоциира и му напомня в детайли за първата ви среща – с какво сте били облечени, какво сте си говорили. Той лесно прощава и затова често злоупотребяват с чувствата му. Бъдете нежна с него и той ще отвърне на любовта ви десетократно.