0

Н ационален литературен конкурс за написване на есе на тема „Милосърдието като добродетел на сърцето“ обявява Общинската библиотека към Народно читалище „Развитие – 1873“ в град Пещера.

Национален литературен конкурс за написване на есе на тема „Милосърдието като добродетел на сърцето“ обявява Общинската библиотека към Народно читалище „Развитие – 1873“ в град Пещера.

В конкурса „Спас Зафиров 2019“ могат да участват ученици от VІІІ до ХІІ клас. Есетата трябва да бъдат авторски, в тях да личи отношението на пишещия към темата, както и да показват езиковата култура на автора. За класираните на 1-во, 2-ро и 3-то място в конкурса НЧ ”Развитие – 1873” осигурява парични награди.

Конкурсните материали се приемат в Общинската библиотека на място или по пощата на адрес: 4550 Пещера, ул. „Димитър Горов” № 4, или на e-mail: razvitie_pestera@abv.bg или biblioteka_peshtera@abv.bg до 18 ч. на 22 април.

В пощенския плик на отделен лист изпратете данни за себе си: трите имена, възраст, адрес, клас, училище, телефон за контакт.

Номинираните за отличия ще бъдат поканени на връчването на наградите на 10 май в навечерието на Деня на библиотекаря – 11 май.