0

И ма време до края на студените дни и е задължително да прегледаме горещите тенденции. Зимните находки махат от витрините и то окичени с табелки за големи намаления. „Монитор“ подбра най-популярните модни предложения.

Има време до края на студените дни и е задължително да прегледаме горещите тенденции. Зимните находки махат от витрините и то окичени с табелки за големи намаления. „Монитор“ подбра най-популярните модни предложения.

Задължително попълнение в гардероба през този сезон са розовите пуловери. Или поне един. Няма значение дали ще е тип поло, с V-образно или дълбоко деколте. Всъщност най-популярни са

пуловерите с висока поло яка

но и да е друга – ще сте в крак с модните тенденции.

Много популярни не само при пуловерите, а и при всякакъв тип блузи, са неоновите нюанси. Световноизвестните дизайнери изпитват особен афинитет към блузите по тялото в жълт или зелен неонов цвят.

Продължаваме с полите. Както вече сме разказвали, изключително популярни през тази година са леопардовите щампи. Първоначално те мъркаха главно върху палтата, но в момента са хит като принт при полите. Не са изключени при шаловете, шапките и другите аксесоари, но ограничете този тип шарка до един или максимум два артикула по себе си.

Другото интересно

попадение при полите е плисето

То продължава да е сред актуалните тенденции и през този сезон. Като отново дължината на този тип поли трябва да е точно между коляното и глезена, а талията да е висока.

След като избрахме пуловер и пола, е ред за връхна дреха. Модните критици приеха изключително топло

изчистените палта в гамата на кафявото

които са дълги и прави. Другото характерно при тях е наличието на колан, който остана на заден план през предходните зими.

Почти наравно с тях са плюшените палта или т.нар. Teddy bear (бел.авт. - плюшено мече). Не всички представителки на нежния пол моментално прегръщат идеята за този тип връхни дрехи, но истината е, че освен много актуални те наистина топлят през студените дни. За да сте съвсем в тематиката на плюшеното мече, най-подходящи отново са кафявите нюанси.

Що се отнася до роклите – забравете за късите такива. Напълно подходящо за студените дни, най-актуални са миди роклите (бел. авт. - със средна дължина). Те са

характерни за модата от 50-те години

на миналия век и през последните сезони смело се завръщат под светлината на прожекторите. Тук обаче трябва да имаме едно наум, че такива са по-подходящи за стройни момичета, тъй като талията и глезените са подчертани. Очертава се водещият цвят при тях да е червеният.

Ако сте с такава рокля обаче, забравете за модерните ботуши за сезона – те напомнят военни обувки, по-груби са и не съвсем женствени. Ограничете ги до дънки и пуловер.