0

М оже би старите приказки за орисниците съвсем не са само измислица, а имат и реални отправки. А може би не? Мистичната нумерология вярва, че с раждането си всеки получава някакъв дар, който е магичен и при определени обстоятелства може да се развие до едва ли не неограничени размери. Но може и да бъде подтиснат и дори да тръгне в точно противоположната посока. Но все пак числата си знаят своята задача и ни дават някои насоки. Често ни помагат, а често ни пречат. Независимо в какво вярваме или не, но лесно и бързо можем да изчислим числото на живота си. Най-лесно то се получава, като се съберат всички числа от рождената ни дата. За по-детайлни разработки е ясно, че трябва специалист да каже какво и как. Но ето някои насоки какво можем да очакваме и при кои числа какъв е нашият магически дар. Като всеки дар и тук важи правилото, че можем да го използваме (при това доста добре), а можем и да го захвърлим на боклука. Но е добре поне да знаем какво сме загърбили.

Най-напред вземете всички цифри от вашата дата на раждане – ден, месец, година и ги съберете, като събирате докато не получите едноцифрено число. Това е и числото на вашия жизнен път. Ето и пример. Ако сте родени на 16. 01. 1991 г., то събирате➡️ 1 + 6 + 1 + 1 + 9 + 9 + 1 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1. Тоест числото на жизнения път е единица. И от тук е много лесно да разберете каква е вашата суперсила (каозано на модерен език) според мистичната нумерология, какво магическо или не чак дотам магическо нещо ни вещаят орисниците от числата. Само да добавим, че суптерсилите са единствено предпоставка, но най-вероятно дори и не подозираме за тях. Важното е да знаем какво е предопределено, а за другото можем да припомним една от култовите фрази на Алф: Майтап, бе Уили.

Можете да кажете, че това изобщо не е за вас и като цяло е някаква глупост, но фактът си е факт. Скритото в нас е много и кой е казал, че такъв дар там няма?! Въпрос на гледна точка и на оптимизъм.

1 – вълшебство, независимост, индивидуалност.

Вашият дар: кураж.

Звучи твърде приповдигнато, нали? Всъщност това е много важна способност, която в комбинация със силата на волята може да ви тласка напред. Вие сте началото, вие сте силата и независимостта, върху които може да се гради всичко или поне много. Понякога обаче смелостта може да прерасне в безразсъдство, границата е много тънка.

2 - емпатия, взаимодействие, сътрудничество.

Вашият дар: сбъдващи се мечти.

При вас мечтите се сбъдват, но не просто като едно щракване с пръсти, а с причина. За да направите това, трябва да контактувате с хората, да ги усещате, приемайки техните съдби и изслушвайки ги. Емпатията - съпреживяването на мислите и чувствата на другите, ще помогне за това, но не винаги ще имате желание да я използвате – а и е толкова изморително все пак. Това, за съжаление, може да бъде важна пречка пред вас.

3 – трилика луна, самоизразяване, обществена значимост.

Вашият дар: съзидание и разрушение.

Тройката е опасно могично число, което постоянно ви подлага на избори – накъде да се насочите вие и хората, които ви заобикалят. Към съзидателност или към унищожение? Малка подсказка: първото (съзидателността) е това, което ще ви донесе наистина голям успех (но тя е и много по-трудна за постигане, а понякога е и досадна).

4 – елементалист (б.а. силно свързан с една или с всички основни стихии, с елементите на живота), организираност, практичност.

Вашият дар: магията на елементите.

Вие се поддържате от елементите огън, вода, земя и въздух. За вас е важно да поддържате баланс не само в елементите, но и в живота си. Да действате организирано и да вървите към целите, но без да забравяте и за здравето. Освен това елементите около вас се превръщат в нещо като поле, което отблъсква всяка негативна енергия (поне на теория).

5 - спиритуалист, свобода, разнообразие.

Вашият дар: контакт с предците и духовете.

Самите вие сте един свободен дух, за когото е важно разнообразието. Докато от невидимите светове ви нашепват какво да правите и как да постъпвате, вие изследвате нови неща и не се оставяте да бъдете затворени. Мнозина гледат на спиритуалистите с опасение, защото е малко вероятно да можете да бъдете контролирани, но пък точно в това може да бъде и вашето голямо предимство.

6 - ученик на слънцето, отговорност.

Вашият дар: изцеление.

Да излекувате разбито сърце или стари душевни рани? Ученикът на слънцето може да се справи с това. А вие по природа сте много отговорен човек, който може да успее да насочи силата и дарбата си в правилната посока. Имате много шансове да се превърнете и в добър лидер. Но не забравяйте, че Господ в кошара не вкарва, когато дава, това зависи от вас.

7 - ученик на луната, анализ, мъдрост.

Вашият дар: пророчески сънища.

Като ученик на луната притежавате особена мъдрост, която не е достъпна за всеки. От раждането си имате сякаш заложен свише план какво и как да правите в този живот, за да постигнете повече. А сънищата ви отварят пътя към други измерения, показвайки варианти за развитие на събитията. И все пак всичко си зависи от вас.

8 - традиционно магьосничество, движение.

Вашият дар: алхимия.

Имате огромна сила, която, ако се използва правилно, може да ви превърне направо в истински вечен двигател. Който не само ще работи 24 часа всеки ден и нонстоп, но и ще може да постигнете велики неща. Родени сте за велики дела и от вас зависи докъде ще стигнете – до ъгъла на светофара или до друга планета.

9 - шаман, състрадание, човеколюбие.

Вашият дар: астралната проекция (дълбока медитация).

Виждате малко повече от другите, защото деветката затваря портите на житейските пътища – всяко начало си има край и вие знаете много добре какъв е той. Помагайки на хората, можете наистина да постигнете много. Но главното в това познание е да не го пренебрегвате. Помагайте и по един или друг начин това ще ви се върне.