0

П редстоящата 2024 година е високосна и традиционно тя се счита за трудна.

В глобален план се очакват катаклизми, влошаване на качеството на живот и като цяло изключителни неприятности за цялото човечество.

Слизане

Според народните поверия се смята, че високосните години не са добри заради поверията, в които се говори за Свети Касиан, който слязъл от небето точно през една от тези години и винаги когато настъпва високосна година, той се завръща, за да навреди на хората. Това е заради наложеното му наказание от Бог.

Астролозите обаче гледат доста оптимистично на предстоящата 2024 г. Това до голяма степен се дължи на факта, че според източния календар 2024-та е годината на Дракона.

Тя започва точно на 10 февруари и приключва на 28 януари 2025 г. Китайците смятат, че може би най-успешните времена винаги преминават под покровителство на Дракона. Основното правило на годината е да вярвате в себе си, ясно да си представяте целите си и уверено да вървите към тях.

Като единственото митично същество в източния зодиак Драконът е способен ,да прави чудеса, така че смело се заемете с това, за което отдавна сте мечтали, но не смеете да направите.

Ако вярвате на звездите, началото на годината обещава, да бъде спокойно и лежерно: възползвайте се от това, за да довършите започнатото и да разрешите важни организационни въпроси.

По-добре е засега да не бързате с нови проекти: те заплашват да се проточат, натрупвайки недоразумения, несъвършенства и други трудности по пътя.

Благоприятното време за тях ще дойде малко по-късно. 2024 година е много подходящ момент за правене на дългосрочни планове и разработване на мащабни проекти .Трябва обаче бавно и внимателно да обмисляте всичко, да разглеждате всички гледни точки и да премисляте нещата от всички възможни ъгли.

Лично

Началото на годината е изключително важно за личните отношения. В тях ще има повече яснота и сигурност, намеците и пропуските ще останат в миналото. Хората, които преди са предпочитали да крият чувствата си, ще разберат, че е дошло времето да говорят за тях директно.

Средата на годината обещава да бъде особено успешна за предприемачите, както за тези, които искат да разширят бизнеса си, така и за тези, които просто мислят да започнат собствен бизнес. Това ще е точният момент за предприемане на действия, търсене на партньори и инвеститори и подготовка на документи.

Ако всичко върви гладко във вашата работа и бизнес и сте доволни от тези процеси, преминете към личния си живот, тук вече можете, и трябва, да поемете инициативата. Звездите обещават подкрепа във всичко.

Финанси

През есента ще трябва да обърнете внимание на финансите. Тогава ще е по-добре да не правите големи покупки или рискови сделки. По-скоро ще е време за интелигентни инвестиции, балансирани бюджети и спестявания.

В края на годината ще нарасне емоционалното напрежение.

Някои ще бързат да довършат всичко, което са започнали, а други ще се дразнят от суетенето на околните. Звездите препоръчват в този момент да се съсредоточите върху поддържането на добрите връзки и подобряването на обтегнатите отношения с близки шефове и приятели.

След като това бъде постигнато, много други проблеми ще се решат от само себе си.

Автор: Маг Розали