0

К ожен гюрюк на стар автомобил ли е това върху Лепа Брена? Та тя е жена с вкус, макар и странен, и ако приемам пайетите и дантелите й, то това не мога да възприема. Най-вече защото намирам, че е грубо и не й отива. Има ли мотор певицата или просто иска да се изкара съвременна? На второ място шапката с тюл и стъкълца не подхожда на кожата, разстилаща се по-надолу.

Хубава женска целувка с Драгана Миркович, чийто таз е обут в черно и капси. Явно тук е търсено рок звучене в две жени, прославили югокултурата. Култура ми Янко, както казваха навремето, но освен ако не е парад на чувството за хумор, не бих препоръчал двете жени да продължават така.

ТелеГаф: Деси Слава с рокля полилей

Дали двете балкански момичета не са хванали вече модния балкан?

Обеците на Чакърдъкова - супа топчета

Не изисква ли предпразничният дух ведрост, настроение и цвят. Не изисква ли декември малко повече пъстрота напук на ниските температури и мрак... А вижте - една пъстра на сцената жена показва тук увиснало, смълчано сако, обринато с пайети или друга лъскавина. Показва семпло синджирче и обеци топчета.

Супа топчета на българската естетика. До нея Азис сякаш опитва да покаже пълната потребителска кошница на онова, което си е напазарувал скоро. Много ме кефи токата на колана - истинска врата на хладилник по размер и подсъзнателност. Мисля, че този тип дънки не носят вече и строителните работници в Англия.

ТелеГаф: Роси Кирилова, късно е за плаж, мила!

Тираджийски маратонки - дано не е платил много за тях, защото пред мен се извисява едно усещане за непригодност към българската сцена, дори българските разбити тротоари. Опитвам се да си представя дали двамата могат да си разменят прическите и как това би изглеждало в реалността...

Рокерски Гала-спектакъл без рок

Напълно разбирам Гала в стремежа й да е различна всяка сутрин. Тази визия обаче не й подхожда по параграфи, които няма да изброявам. Ще изброя само елементите на това облекло, които поотделно и върху други хора биха изглеждали различно. Обувките, нещото като панталон, нещото като пола, нещото като колан, нещото като юларче около кръста й.

Ръкавите на ризата достатъчно дълги ли са, за да се завържат отзад? Прическата отива ли на всичко това, въпросите ми нямат край, както и обичта ми към милата водеща. Кеба е със сив пуловер, което ме кара да превключа на друг канал, а Сандра Александрова е както винаги на място в поп културата ни и в модата.

Папи Ха-ха-ха-ханс, къде ти е сутиенът?

За бира ли е бил Папи или да получи колет от село, преди да хване микрофона? Няма начин да е знаел, че ще бъде на сцена и да се облече така. С панталон ала Торбалан Ханс е решил, че може да опита всички нюанси на черното - от сакото, до тишъртката, която разкрива гледка с дискусионна естетика.

Не трябва ли при подобно разголване да се постави сутиен, простете, пропуснах, че добрият приятел е момче.

ТелеГаф: Михова с червена къделя, Милото като турболесничей

Въпреки това един тъмносин сутиен може да вкара Ха-ха-ха-ханс в приличие, а и оттам да произлезе нова мода. Сакън, да не сте пробвали, нека Елтън първи хвърли камъка в блатото на световната мода. Много ми харесва разположението на китката, особено на лявата китка. Има нещо меко, обещаващо и отлагано с години в нея.

Хайди Клум с разголен моден бум

Простено е всекиму да не прецени възраст, пропорции, мода и вкус, но тук намирам прекалено от всичко. Фамозната Хайди Клум опитва да направи моден бум с похвати, отдавна оттеглили се в аналите на естетиката. Кому е нужно тя да се разголи до степен, че дори хетеросексуалните да предпочетат визия на травестит... Познавам човек, който мисли така.

Оголеното пъпче придава на силуета вид на нацупено бебе, което иска да суче. Гърдите, подобно на две ядрени бомби надвисват заплашително над червения килим. Бедрото се промъква между долната част на роклята - истинска завеса от клуб с пилон.

ТелеГаф: Васил Найденов с очилата на Том Круз

Огромна натруфеност по раменете, пръснати навсякъде коси, поглед, който сякаш осъзнава онова, което умът е направил, но не може да реагира. Късно е. Късно е, либе, за мода.