0

Н ад 180 снимки от личния архив на Орлин Горанов са в луксозната му автобиографична книга „Да започнем отначало“(изд. "Книгомания"), чиято премиера е тази вечер от 19.30 ч. в Sofia Live Club.

Над 180 снимки от личния архив на Орлин Горанов са в луксозната му автобиографична книга „Да започнем отначало“(изд. "Книгомания"), чиято премиера е тази вечер от 19.30 ч. в Sofia Live Club.

Изданието е подготвено в съавторство с Веселина Паскова, а дизайнер на тома и корицата е Тодор Манолов. Почитателите на певеца ще проследят историите от детството му, пътя му в естрадата, завоя към оперната зала, бляскавите появи на вариететна сцена, авантюрите в киното и театъра, навлизането в езика на мюзикъла. В книгата излизат наяве много от неизвестните за широката публика интереси на Орлин – зоологията, лека атлетика, ориентиране, стрелба, двигатели с вътрешно горене, чужди езици... Авторът нарича себе си „професионален пътник“: и до днес да пътешества за него е не само необходимост, но и голямо удоволствие – особено по море.