0

П авел Глоба разкри как да подхождаме в работата и здравето си в специална прогноза за астрологичната притурка на в. "Телеграф", която излиза всеки вторник. Ето част от тази прогноза.

Павел Глоба разкри как да подхождаме в работата и здравето си в специална прогноза за астрологичната притурка на в. "Телеграф", която излиза всеки вторник. Ето част от тази прогноза.

ОВЕН

Подгответе се личният ви живот да стане главен предмет за интереса на по-възрастните ви роднини. Освен това те ще се опитат да ви се месят, действайки от най-добри подбуди. Бъдете морално готови за изостряне на ситуацията, особено в края на седмицата. Домашните проблеми ще ви причинят големи безпокойства.

Няма да е лесно да постигнете желаното. Ще ви отвличат личните дела.

Откажете се от пикантните и пържените храни.

ТЕЛЕЦ

Подвижността, разговорливостта и непосредствеността – тези качества ще станат ваши верни съюзници и ще ви помогнат да уредите личния си живот. Близката седмица е благоприятна за запознанства, искрено общуване и издигане на отношенията на ново равнище. Възползвайте се от шанса, действайте активно.

Командировките ще ви дадат перспективни възможности за развитие въпреки летния сезон.

Бъдете внимателни, възможни са порезни рани и малки травми на пръстите и китките, а също така и изостряне на алергията.

БЛИЗНАЦИ

Сега му е времето да градите основата на сериозните отношения. Очаква ви успех на любовния фронт и средата на седмицата най-добре подхожда за постигане на желаното. Но помнете, че за всичко трябва да се плаща, а ако в романтичния порив забравите за близките си, това ще повлияе на ситуацията вкъщи.

Близките дни подхождат за подписване на договори и решаване на финансови въпроси.

Пазете си гърлото, не пийте прекалено студени напитки – може да си докарате ангина.

РАК

Ако чувствате сили и сте готови да поемете отговорност, ще можете да управлявате ситуацията. Събитията ще се развиват в нужния за вас ключ. Самотните представители на зодията ще се окажат в центъра на вниманието, но не бързайте да се съгласявате с всички предложения. Слушайте не само сърцето, но и разума си.

Настъпи период за осмисляне на положението. Определете стратегията и си набележете целите.

Ако имате склонност към хипертония, старайте се да осуетите скоковете в кръвното налягане.

ЛЪВ

Сега е по-добре да не привличате вниманието към себе си и да се въздържате от романтични приключения. Тайните страни от живота ви може да станат обществено достояние. Също така не бива да проявявате излишно любопитство по отношение на бившия си партньор, това може да стане причина за кавга.

Отложете делата и си вземете отпуск.

Откажете се от посещението на басейни и сауни, има опасност от гъбични заболявания.

ДЕВА

Постарайте се да разнообразите личния си живот и да не свеждате всичко до всекидневното съжителство. Това е прекрасно време за отдих в дружеска компания. Може с някого от тях да завържете по-близки отношения. За тези, които са в двойка, е полезно да отидат заедно на пътешествие, дори да е кратко.

Добро време за промени – преминаване на нова длъжност или място, търсене на допълнителни източници на доходи.

Може да ви създадат проблеми болките в краката.

ВЕЗНИ

Няма да е лесно да почувствате хармония. Старайте се да се държите в ръце и да не изливате лошото си настроение върху близките. Що се отнася до битовите въпроси, време е да се заемете с ремонт и преправяне, вместо да купувате нови неща. Този момент не способства за промени и търсене на приключения.

Възможни са служебно издигане и кариерен ръст, ако се съгласите на определени правила на играта.

Седмицата крие опасност от травми. Бъдете особено внимателни при активния отдих.

СКОРПИОН

Отлично време за планиране и провеждане на сватба, меден месец или просто романтично пътешествие. Ако сте самотни, но готови за връзка, действайте. Сега сте способни да направите най-силно впечатление. Използвайте седмицата за запознанства, кореспонденция и романтични пътувания.

Инициативата ви ще бъде подкрепена, а вашите проекти ще получат нов импулс.

Пазете си черния дроб, не се увличайте от приема на препарати, мазна и тежка храна.

СТРЕЛЕЦ

Ако семейните конфликти са свързани с това, че не си изпълнявате задълженията, то ситуацията може да се задълбочи. Първо, защото пак няма да ви е лесно да се принудите да изпълните обещаното. Второ, ще намерите думи, които ви оправдават или позволяват да отложите това, което не ви харесва.

Постарайте се да не развалите отношенията с колегите.

Възможна е неочаквана проява на болест, която по-рано не ви е безпокояла.

КОЗИРОГ

Ще се наложи да отложите личните планове, семейните интереси имат приоритет. Макар сега това да ви е напълно неизгодно, но с времето ще разберете, че това е било правилното решение. Ще успеете да се сдобиете с нещо и да получите нещо именно благодарение на тези събития.

Пригответе се за конкурентна борба и отстояване на собствените интереси.

Най-вероятно хроничните заболявания ще напомнят за себе си.

ВОДОЛЕЙ

Следва да се държите по-разкрепостено, да допускате известно отпускане. Например не толкова сериозно да се отнасяте към зараждащите се отношения. Освен това не е нужно да смятате, че сегашният ви партньор е максимумът, на който може да разчитате, дори ако вземете предвид някои ваши вредни навици.

Оформяне на документи и други рутинни задължения – върху това ще се наложи да се съсредоточите тази седмица.

Отделете внимание на здравето си.

РИБИ

Най-добрият момент за признаване на чувствата, за завоюване на разположението, за романтични вечери в красива обстановка. Намерете време за любов. Не сдържайте емоциите си, старайте се да правите достойно впечатление със своя интелект и творческите си способности. Прекрасен период за запознанства.

Отлична седмица за творческа инициатива.

Струва си да избягване големите натоварвания и да не си почивате прекалено активно.