0

Л егендарният бивш бразилски футболист Пеле написа думи в подкрепа на младата френска звезда Килиан Мбапе, който изживява едно от най-големите разочарования в кариерата си. Нападателят на Франция и “Пари Сен Жермен“ пропусна решаващата дузпа в 1/8-финала срещу Швейцария и “петлите” отпаднаха от турнира.

Легендарният бивш бразилски футболист Пеле написа думи в подкрепа на младата френска звезда Килиан Мбапе, който изживява едно от най-големите разочарования в кариерата си. Нападателят на Франция и “Пари Сен Жермен“ пропусна решаващата дузпа в 1/8-финала срещу Швейцария и “петлите” отпаднаха от турнира.

“Горе главата, Килиан! Утре ще бъде първият ден от новото приключение”, написа Пеле.

След пропуска Мбапе се прибра безкрайно разочарован в съблекалнята. Останалите футболисти на Франция се опитваха да го утешат.

„Побеждаваме и губим заедно, каза вратарят и капитан на „петлите“ Юго Лорис в отговор на въпрос за пропуснатата от Мбапе дузпа. - Всички носим отговорност за отпадането, не бива да сочим никого с пръст. Имахме и някои контузени, но нямаме право на оправдания”, каза още Лорис.