0

Новият генерален дистрибутор на Daimler AG у нас - „Силвър Стар”, отпразнува една година от старта на дейността си в България. Компанията започна да оперира с продажбите и сервизното обслужване на марките Mercedes-Benz, Setra и FUSO. По повод първата си годишнина дилърските центрове на „Силвър Стар” организират поредица от събития, които анонсират кампания с атрактивни предложения за клиентите на Mercedes-Benz в хода на цялата година.

За първата си годишнина, „Силвър Стар” анонсират атрактивни предложения за клиентите на Mercedes-Benz.

„Беше предизвикателна, но изключителна година за „Силвър Стар”. За една година успяхме да структурираме всичките си дивизии и да установим процесите на работа. Резултатите показват, че се движим във вярната посока и към момента разполагаме с всички ресурси да продължим да ускоряваме. Днес нашите 400 служители са посветени на мисията да доставяме най-добрите продукти и най-добрите услуги за нашите клиентите”, сподели Ролф-Юрген Заерле, изпълнителен директор на „Силвър Стар”.

В центровете на „Силвър Стар” клиентите могат да изпробват първия пикап на Mercedes, наречен X-Class.

„Силвър Стар” достави първите автомобили на клиенти през юли миналата година и до края на 2017 година новият генерален дистрибутор издаде 800 автомобила от всички дивизии. Компанията реализира оборот от близо 170 милиона лева. При леките автомобили най-търсените модели беше кросоувърът GLC, следван от GLE Coupe и новата S-класа. При товарните автомобили най-много продажби има флагманът сред камионите Mercedes-Benz Actros. Клиентите на лекотоварни автомобили се довериха на Sprinter като най-надежден партньор в бизнеса.