0

Водещите производители на автомобили Audi, Mercedes-Benz, BMW, MINI, Peugeot, Citroen, FIAT и т.н. си сътрудничат със световно известната марка Champion, която доставя висококачествени авточасти за първоначално вграждане при производството на новите автомобили. Champion е част от американския гигант Federal-Mogul и е световен лидер в производството и доставката на авточасти и на вторичния пазар, като осигурява най-високо технологично ниво на продуктите. Към настоящия момент Champion е водещият производител на запалителни свещи в света. Основната гама включва чистачки за предното стъкло, запалителни и подгревни свещи, филтри, запалителни бобини, контролни уреди и кабелни комплекти.

Преди броени дни представители на марката Champion представиха на клиентите си от Югоизточна Европа своята разширена гама, включваща продукти с качество на оригинално вграждане при спирачните, осветителни и запалителни компоненти, филтри и стъклочистачки, които се използват в по-голямата част от европейския автопарк. Към значително разширената си гама, марката Champion също така предлага и програми за търговия на дребно, които могат да се адаптират към нуждите на бизнеса с авточасти на всеки пазар. Като една от марките, които са най-широко разпознаваеми и признати в индустрията на автомобилното обслужване, Champion се възприема като знак за отлично качество, както за професионални състезатели, така и за механици и потребители по целия свят.

„В своята история марката Champion е помогнала на клиентите си да поддържат страстта към автомобилите, осигурявайки отлично представяне, надеждност и стойност във всеки продукт”, каза Масимилиано Милани, продуктов и маркетингов директор на Federal-Mogul Motorparts за Европа, Близкия Изток и Африка. „Същите тези впечатляващи автомобилни компоненти са на разположение в няколко от най-бързо разрастващите се категории сервизно обслужване и могат лесно да се адаптират към изискванията на всеки канал за дистрибуция и бизнес партньор”.

Champion представи на клиентите си от Югоизточна Европа своята разширена гама от продукти за Европа.

Разширената линия Champion включва спирачни дискови и челюстни накладки, осветителни продукти като ксенонови, халогенни, габарити и интериорни лампи, въздушни, маслени и горивни филтри, както и филтри за купето, стъклочистачки от гамите Aerovantage, Easyvision и Rainy Day и автентичните запалителни свещи Champion, подгревни свещи, запалителни бобини, контролни уреди и кабелни комплекти. Разширеното портфолио на Champion е подкрепено от редица нови продуктови приложения и технически ресурси, рекламни материали и обширни търговски и потребителски комуникационни материали.

Марката също така предлага обновен уебсайт с фокус върху търсачка за бързо и удобното намиране на части и продукти, локатор на магазини, технически съвети, наръчници за инсталиране, локатори в случай на проблем и т.н. Дистрибуторите, търговците и механиците вече имат достъп до допълнителна техническа информация, като могат да се запишат на свързани с Champion програми на обучение посредством техническия портал. Обновената марка Champion е напълно интегрирана платформа, която помага на бизнесите да се възползват от една от големите марки в индустрията за създаване на по-голям пазарен дял и удовлетвореност у клиентите.

Разширената линия Champion включва висококачествени спирачни дискови и челюстни накладки.

В портфолиото влизат осветителни продукти като ксенонови, халогенни, габарити и интериорни лампи.

Автентичните запалителни свещи Champion, подгревни свещи, запалителни бобини и кабелни комплекти.

Стъклочистачките от гамите Aerovantage, Easyvision и Rainy Day се използват от водещите производители.