0

Б ългарската актриса Боряна Павлова, която над 25 години живя в САЩ и Канада, се върна в родината и вече прекарва повече време у нас, тъй като се включи в екипа на постановката „Три котки на покрива“ по новата комедия на Емил Йотовски, която се играе с голям успех както на столичния Бродуей – в театър „Сълза и смях“, така и из страната.

Българската актриса Боряна Павлова, която над 25 години живя в САЩ и Канада, се върна в родината и вече прекарва повече време у нас, тъй като се включи в екипа на постановката „Три котки на покрива“ по новата комедия на Емил Йотовски, която се играе с голям успех както на столичния Бродуей – в театър „Сълза и смях“, така и из страната.

От 15 до 25 февруари Боряна заедно със сценичните си партньори Анна Петрова, която е и режисьор на спектакъла, Ани Михайлова, Васил Драганов и Ивайло Калоянчев ще гостува с „Три котки...“ в различни мегаполиси на Канада, а през април ги чакат и в САЩ.

„Три котки на покрива“ е комедия на абсурда, в която 3 презадоволени от живота жени решат да търсят несъществуващите си проблеми. Какво намират? Оказва се, че няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството... Кои са оръжията им във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Спектакълът, който е продукция на ДТ „Н.Й. Вапцаров“ - Благоевград, разкрива някои от възможните отговори на тези въпроси.