0

Т рите столични РИК - 23, 24 и 25 започват демонстрации с машините за вота из различни точни на София през цялата седмица.

Трите столични РИК - 23, 24 и 25 започват демонстрации с машините за вота из различни точни на София през цялата седмица.

Така 24 РИК ще прави демонстрации, на които и гражданите ще могат да тестват машините, на входовете на някои от основните спирки на метрото - Сердика, на Софийския университет, както и на метрото на Орлов мост. Като всеки ден ще са на различно място. Наред с това от 24 РИМ организират пробно гласуване и в читалището в Кремиковци, пред кафе на бул. Витоша, както и пред самите администрации на Средец, Искър, Оборище, Възраждане.

от 23 РИК пък ще имат демонстрации в сградите на общините Сердика, Триадица, наред с това в сградата на болница "Майчин дом", а аулата  на Университет по архитектура, строителство и геодезия, аула  "Максима на "Минно – геоложки университет", както и в културния център в Красно село.

На свой ред от 25 РИК са организирали пробно гласуване с машините в Северния парк, в културния център ''Люлин'', 40-то СОУ в Люлин,. районните администрация на Илинден, Надежда и Красна поляна, Овча купел, както и в центъра на Банкя, в кметствата на Волкуяк и Мрамор, 30 ДКЦ в район Връбница.

Подробен график с часовете на демонстрациите в 24 РИК може да видите ТУК.

Този за 23 РИК - ТУК, а за 25-ти РИК - ТУК.