0

Шведският автомобилен производител Volvo представя новото V90 Cross Country с поетична кампания под надслов „Живей пълноценно, тук и сега“. Тя е вдъхновена от покойния британски писател и оратор Алън Уотс, който е един от първите англоезични философи, популяризиращи източната философия за западния свят. Самият Уотс насърчава хората да преосмислят приоритетите си, да живеят повече в настоящия момент и да се наслаждават на мига. Новото Volvo V90 Cross Country е перфектният автомобил за бягство от натовареното ежедневие, който дава възможност на собствениците му да намерят идеалния баланс между работата и свободното време. Със стилните си линии и солидни форми, новото Volvo V90 Cross Country вдъхновява хората отново да се впуснат в приключенията, които някога са обичали.

Пътният просвет от 210 мм дава възможност на високопроходимото комбито да се изкачи високо в планините.

Благодарение на впечатляваща проходимост във всякакви метеорологични условия и на всякакъв терен, новото V90 Cross Country е създадено да отведе цялото семейство далеч от града. Скандинавският дизайн и майсторската изработка дават усещането за изящество и лукс, а големите колела и увеличеният пътен просвет гарантират сигурност и спокойствие върху всякакви пътни настилки. Функцията Hill Descent Control и задвижването на всички колела позволяват на автомобила да преодолее и най-тежките пътни условия. Управлението се адаптира според нуждите на водача, с избор на най-подходящия режим от пет възможни за избор – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual.

Разкошният и функционален интериор предоставя необичайно високо ниво на лукс и пространство за сегмента.

Въздухът в купето е по-чист от външния, благодарение на технологията CleanZone, която филтрира твърдите частици и миризмите, като затваря въздуховодите, ако нивата на замърсяване се повишат. С видима сила и неповторим дизайн, новото Volvo V90 Cross Country ще служи перфектно в ежедневието на собствениците си и с лекота ще ги отведе далеч от градската среда – там, където е истинският пълноценен живот.