0

П ъстрата на цветове и богата на аромати есен вдъхновява ценителите на фините и елегантни ухания да попълнят парфюмната си колекция. Ако и вие сте сред тях, REFAN ви поднася като комплимент възможността да вземете на специална цена два продукта с обща насока на мириса и да зарадвате себе си или любим човек.

Пъстрата на цветове и богата на аромати есен вдъхновява ценителите на фините и елегантни ухания да попълнят парфюмната си колекция. Ако и вие сте сред тях, REFAN ви поднася като комплимент възможността да вземете на специална цена два продукта с обща насока на мириса и да зарадвате себе си или любим човек.

Плащате парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - 100 мл. и получавате в добавка към нея 250 мл. стягащ парфюмен душ гел REFAN GOLD за дамите или шампоан душ-гел REFAN GOLD за господата. Така имате удоволствието да се насладите на любимия аромат под душа и като финален акорд да добавите  парфюм – за да стане уханието по-богато и плътно.
От REFAN са избрали за комплектите най-предпочитаните и обичани аромати от богатата си палитра: 126, 187 и 192 за нея и 211, 219 и 407 за него.


Първокласните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на пазара. Те са в крак с новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм“ и интенз“ - различни от добре познатата класика.  Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав ,с  акцентирана флорална свежест,или пикантни подправки, сочни плодови ноти,или подчертани топли базисни дървесни акорди.
Новата им и атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък за всеки повод.