0

Н астъпва златно време за читателите на вестник „Телеграф“. Една от водещите печатни медии в България стартира ново приложение – подарък за своята аудитория.

„Златно време“ ще излиза в 16 страници, всеки четвъртък, като част от основното тяло. То е с изцяло нов дизайн и ще бъде форум не само за хората над 55, но и за всички, които се интересуват от вдъхновяващи истории, любопитни четива и полезни съвети.

„Златно време“ обсъжда темите, събитията, филмите и сериалите, които са в дома на всяко българско семейство.

В пилотния брой на „Златно време“ разказва за фурията в живота и на сцената – звездата на естрадата Йорданка Христова.

Какво е едно издание без клюките от живота на звездите от турските сериали? Демет Йоздемир, в ролята на Зейнеп от „Домът, в който си роден е твоята съдба“, е героиня на страниците на изданието. Добавени са и рецепти от филми. Как да си направим истинско турско кафе с каймак? Това не става само с желание, но и с важни съвети, които емблематични героини от сериалите казват, а след това и показват.

„Златно време“ помага на читателите си и в трудните кризисни времена. Поканени са консултанти от света на финансите, които да отговарят на въпроси, да дават полезни съвети как хората с пенсии да управляват по-добре своите приходи и спестявания.

Разбира се има полезни четива за здравето, за работата с НОИ.

„Златно време“ навлиза в емоционалното море на носталгията с истории от преди десетилетия – в спорта, в изкуството, в политиката.

Разбира се едно подобно издание не може без вдъхновяващите истории на хора, които са успявали сами и въпреки съпротивата на средата и годините, остават легенди до края на живота си. Подобна история е разказана и в първия брой на „Златно време“. Едит Пиаф вдъхновява и днес света, ще вдъхнови и читателите на „Телеграф“.

„Телеграф“ е единственият ежедневник, който излиза седем дни в седмицата и всеки ден подарява на читателите си едно приложение. Златното време тепърва предстои.