0

Зимата затваря половинките на топло у дома. Какво по-хубаво от това да се развихрят страстите и целувките между тях. Отлични за началната възбуда преди истинските интимни ласки са игрите за възрастни. Не ги подценявайте, те ще ви докарат до по-хубав оргазъм.

Една от най-популярните игри за двойки е покерът със стриптийз. Ако не знаете да го играете, можете да използвате всякаква друга игра дори и „Не се сърди човече“. Идеята е при загуба да се разсъблича загубилата половинка. Ако не ви се чакат няколко игри, просто се уговорете, който загуби, да направи страстен стриптийз за победителя. Подобен закачлив флирт между двама след изморителния работен ден само ще подсили интимността във връзката, категорични са специалисти. По думите им игрите за възрастни преди секс спомагат и за отърсване от стреса и напрежението от деня.


 

Близ, близ


 

Друга много закачлива игра, която можете да опитате, е „Близни средата“. За нея ви трябва дълъг плод. Най-подходящ в случая е бананът. Обелете го хубаво. Изберете си един от краищата му и го захапете, оставате другия за половинката. Изчакайте. Дайте знак с ръка за старт и вижте кой от двамата може да захапе по-голяма хапка. Придържайте с ръка банана в средата, за да не падне. Сега вижте кой пръв ще стигне до средата. Браво. Победителят получава страстна целувка. Завържете очите на любимия или любимата. Преди това обаче направете картончета, на който напишете части от тялото. Сложете ги в стара шапка. Нека половинката със завързаните очи да изтегли картонче, но да не отвързва очите си. Сега вие прочетете падналата се част от тялото. Целунете мястото... След това можете да продължите да теглите нови части и да се спускате въоръжени с целувки към половинката...


 


 

Камасутра

Друга много разпалваща игра за двама, когато навън е студено и мокро, е „Късметче-Камасутра“. За целта е добре да си копирате на файл от мрежата някои от позите на Камасутра. След това ги принтирайте в някои копирен център. Използвайте твърд картон, от този, който преминава през принтер. Идеята е да си направите картички с позите. Изрежете всяка една от картинките. Време е за игра. Тази вечер просто се оставете на случайността. Нека да изтегли картата този, който е приготвил ястието за романтичната вечер. Вижте изтеглената картата и приложете позата от нея.