0

К огато избираме парфюми,  желаем да сме в крак с модата и в същото време да бъдем особени и неповторими - затова  е необходимо правилно да ги подбираме.

Когато избираме парфюми,  желаем да сме в крак с модата и в същото време да бъдем особени и неповторими - затова  е необходимо правилно да ги подбираме.

Ако сред голямото парфюмерийно  изобилие все още не сте открили своя летен аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите емблематични парфюми REFAN INTENSE GOLD. Те са впечатляващо продължение на серия GOLD с дълготрайния Intense подпис на REFAN - едно истинско парфюмно бижу и изискан подарък. По-големият обем на флакона позволява да го използвате  по-дълго и щедро, без да пестите.
Новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм“ и интенз“ - различни от добре познатата класика, осигуряват бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. REFAN INTENSE GOLD са дълготрайни аромати с повишен интензитет и  обогатен състав  с  акцентирана флорална свежест,или пикантни подправки, сочни плодови ноти,или подчертани топли базисни дървесни акорди.


По-високата концентрация и нови ремикси на любимите парфюми на REFAN са в крак със забързания съвременен свят на силни емоции и са предназначени за тези, които се стремят към  нови чувствени преживявания, особено през лятото – сезонът на горещите страсти и приключения.
REFAN INTENSE GOLD е колекция от мъжки и дамски ултрамодерни аромати, които  напълно отговарят на модните тенденции и още повече подчертават собствения  индивидуален чар, създават радостни емоции, повишават самочувствието и създават спомени и слънчево настроение.