0

От април сте на диета, потите се упорито във фитнеса и пиете хранителни добавки, за да поддържате тялото и организма си в идеална форма за лятото. Начинът, по който можете да се възнаградите за всички тези усилия, е да се почувствате секси и харесвани. Покажете постигнатите резултати, извадете самочувствието си на преден план и с гордост се разходете по пясъчната ивица с чисто новия си бански.
Тенденции
Както всяко нещо, така и „облеклото“ ни на плажа следва различни модни тенденции. Те се променят всяка година и подлагат нестандартното и екстравагантно мислене на изпитание. Тази година особено популярни са банските с изрязани участъци и ленти. Моделите изглеждат сексапилно и подчертават извивките на женското тяло и красотата. Подобни са и вариантите с връзки на бюста. Такива има както на половинките, така и на целите бански костюми. Този тип плажни „облекла“ изглеждат много елегантно и загадъчно, но същевременно предизвикателно. Ако не си падате по такъв стил, спокойно можете да заложите на спортните модели, които също са тотален хит за лято 2016 г. Те са със затворено деколте, като горнището наподобява къс спортен топ. Подходящи са за дамите с по-малък бюст, както и за любителките на плажния волейбол. Често имат декоративни ципове или друг интересен детайл, като е възможно шарките на горнището и долнището да съвпадат, но цветовете да са различни. В повечето случаи обаче тези модели са в ярки, електрикови нюанси, които сами по себе си са изключително модерни особено в комбинация с триъгълници или други геометрични фигури.
Визия
Само допреди няколко години никой не се сещаше за старите бански костюми, познати ни от сериала „Спасители на плажа“ – цели с изрязан гръб. В последно време обаче те отново се завърнаха на подиума с по-модерна визия, но някак класически и семпли. Тази година същото се случва и с друг хит сред моделите – банските от две части с висока талия на бикините. Този ретро модел, който перфектно би се вписал с визията на Мерлин Монро например, направи истински фурор в плажните тенденции. Най-голямото му предимство е, че той е подходящ за повечето видове телосложения. Слабите дами изглеждат още по-вталени и елегантни, а на по-пълните жени им се отдава възможност да скрият някой недостатък като коремче, паласки или по-голямо дупе. Ресни, къдрици, апликации и дантели красят най-различни модели на банските костюми.