0

Мързелуването сякаш е  най-приятното нещо за него. Особено в студа. Той няма желание за спорт и разходки, а какво остава за секс. Тя пък иска да разнообразие в  любовния живот. Как да направи така, че страстта му да пламне отново? Мръсни приказки и мръсни танци са първите две неща, които могат да отключат желанието му за секс. Когато тя успее да прикове погледът му върху себе си идва ред на събличането.  Добре е да свали част от дрехите си, а смъкването на дантеленото бельо да остави за него. Невероятно удоволствие ще му достави да гледа как дамата на сърцето му се докосва. Така, че не тя бива да пропуска тази част. Ясно е, че никой мъж няма да устои на фелацио.
Оралната любов го кара да се чувства доминиращ. Ако го върже за стола и го яхне пред огледалото със сигурност ще събуди звяра. А когато това стане, може да го развърже и да се избере някоя от най-горещите секс пози за него.  

69

Любимата поза на мъжете. Доставянето на взаимно удоволствие действа като наркотик.  

Поза пате

Партньорът сяда на леглото с леко разтворени крака. Опрете се с ръце на земята и клекнете с широко разтворени крака по неговата естествена извивка на гърба. Наклонете се и го яхнете.  Движете се нагоре, надолу....

Мисионерска

Мисионерската поза позволява на мъжа да чувства, че доминира над жената. Това положение дава много близък контакт лице в лице. Именно затова , тя е най-интимната поза и винаги свързана със  силни чувства.

Лотос

Мъжът седи в поза на лотос, а жената се разполага върху него в седнало положение и лице в лице. Визуалният контакт и близостта на телата компенсират недълбокото проникване.

Скорпион

Нестандартна поза, която изисква максимална гъвкавост на жената. Мъжът е по гръб, клекнете към него с гръб и го обладайте. След това бавно започнете да се накланяте от едната посока в другата, докато не легнете върху гърдите му. За по-удобно изживяване изпънете краката си по неговите.

Странична

Тя е неочаквана. Тайната се крие в положението на краката.  В зависимост от това как се сгъват те,  може да се контролира дълбочината на проникването.

Ездачка

Мъжът е по гръб, седнете върху него като го обхванете с крака, възседнете го и без да ползвате ръцете си управлявайте целия акт само с бедрата си. Можете да прецените бързината и дълбочината на проникване. Сама изберете дали да бъде класическото бутане с притласкване или да правите кръгчета, докато сте го възседнала и през това време да стимулирате клитора си. Вземете ръцете на партньора си и ясно му покажете, че той също трябва да участва.

Кучешка

Една от любимите на мъжете.  Може да я разчупите - жената стои наклонена напред и се държи или опира на нещо. При такава поза той контролира целия процес.

Стрида

Жената е по гръб, а мъжът е на колене. Удобството на тази поза е, че двойката може да премине към нея лесно след мисионерската поза и обратно.