0

Е то какво ви вещаят звездите според прогнозата на Маг Розали за следващите седем дни:

Овен – божествена закрила; Пред вас се откриват нови и неподозирани възможности. Ще бъдете обзети от нови идеи и творчески подем, за които до момента не сте подозирали. Буквално всяка минута ще имате ново просветление и напътствия от боговете. Сега е моментът за завършване на дълго отлагани и пренебрегвани начинания. Прекрасен период за художници, бизнесмени и творци във всяка една област.

Телец – силата е с вас; Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на личните ви усилия, които полагате през този период. Вдъхновявате околните с действията си и непреклонността ви пред пораженията. Напредъкът е пред вас и ще се дължи изцяло на упорития труд, който полагате. Чувствате повишена енергия и прилив на сили, които ви носят доволство и реализация.

Близнаци - вдъхновение; Предстои ви период на творчество и красота. Музата на вдъхновението ви е спътник непрекъснато и ще ви навестява често, като ви дава много нови творчески идеи. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Той няма да ви подведе. В края на периода ще постигнете изключителна хармония между твореца във вас и външния свят. За бизнесмените: внимателно обмисляйте и вземайте решения, защото идеите в главата ви са твърде много. Възможно е идея, която първоначално не ви се е струвала най-подходящата, да се окаже, че е най-правилното решение за вас.

Рак – приспособете се; Успешно направлявате непостоянната съдба. Налага се да се приспособите към незабележими трудности и препятствия. Изправяте се пред пречки, които ви карат да направите преоценка на досегашния си живот. Направете творчески промени и вкарайте в действие прекрасното си настроение и чувство за хумор, за да постигнете всичко, което искате през този период.

Лъв – дръжте врага под око; Всичко се обръща срещу вас. Хората се опитват съзнателно да ви наранят. Връхлитат ви обстоятелства, които са извън вашия контрол. Ще имате опасения вследствие на кошмар или някакво видение. Внимателно наблюдавайте онези, които ви заобикалят - някой от тях се опитва да ви забие нож в гърба.

Дева – нова надежда; Нещата започват да изглеждат по-добре. Пред вас се очертават светли перспективи. Наваксвате загубите, отшумяват старите проблеми. Появяват се нови възможности, надеждата във вас се възражда. Нови планове, нови интереси, ново хоби - всичко това е пред вас. Романтичната връзка върви добре. Бракът е стабилен. Не форсирайте нещата, оставете ги да се развиват естествено. Способни сте да направите с малко средства много неща.

Везни – право в целта; Предпазливостта и дискретността са вашите спътници през този период. Прозорливостта ви гарантира успех. Оставате верни на ценностите си. Постигате целите си, като проявявате добро отношение към другите. Изпълнявайте плановете си докрай. Получавате и се наслаждавате на популярност, постигната с дипломация и търпение. За много от вас ще има парични постъпления.

Скорпион – добра поличба; Началото на приключение, което поставя на изпитание вашите способности. Период на пътувания, изпитвате страст към пътешествията. Възможност за напредък и прогрес. Имате възможност да се докажете. Събитията около вас се развиват с огромна скорост. За да се справите с тях, не взимайте прибързани решения. Съдбата ви предоставя добра поличба.

Стрелец – проявете воля; Осъзнавате ролята си в обществото. Показността ви и оригиналността печелят уважение и последователи. Притежавате увереност, необходима да поемате рискове и да дадете насока на живота си. Нужни са ви силна воля и дисциплина за завършването на някаква задача или за получаването на квалификация. Внимавайте в изказванията си и поведението си. Добрите маниери ще са поставени на изпитание.За бизнесмените: Дипломатичността при сключването на бизнес сделки дава положителни резултати.

Козирог – смело напред; Изоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате, че нещата не са само такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Благодарение на това избягвате неблагоприятна ситуация. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете поражението. Преосмисляте приоритетите си и променяте начина си на живот в съответствие с новата посока, към която сте поели.

Водолей – бъдете предпазливи; Неспокойни времена настъпват за вас. Изпускате главното, започват проблеми в работата или в бизнеса ви. Внимавайте да не направите лоши инвестиции, защото те могат  да доведат до загуба на недвижимо имущество или дори до банкрут. Пазете се да не изпаднете в депресия, инертност, слабост. Тъпчете на място, а нещата, които сте създали, се разрушават пред очите ви. Внимавайте и не влошавайте отношенията с околните.

Риби – съсредоточете се; През този период вие ще се чувствате като кораб, който се движи в безкрайно море. Внимавайте - корабът не е здрав и пропуска вода. Пренаредете нещата, за да намалите загубите. Погледнете вътре в себе си. Анализирайте своите сънища. Предстои осезаем, но краткосрочен успех. Корените му са здрави, но трябва да полагате усилия и грижи за тях. Напредвайте крачка по крачка. Внимавайте! Нещата се развиват добре, но условията се променят.

Жрецът

 Жрецът
ЕПА/БГНЕС

Знаци за 23 - 29 ноември; Таро карта – Жрецът През този период ще имате възможност да покажете лидерските си качества. Придържайте се стриктно към традициите, макар и те да са отживели времето си. Спазвайте стриктно всички процедури, ако заемате висок пост. Служете и помагайте на останалите, които търсят мъдростта ви и се нуждаят от вашето познание. Някой, който заема висок пост, може да ви помогне в дадена ситуация. Възползвайте се да впрегнете вашите сили и познания в полза на околните. За мнозина периодът е подходящ за нова връзка или женитба. Камък на щастието - сапфир; Цвят на щастието - жълто; Цифра на щастието - 5