0

Е то астрологическата прогноза от Павел Глоба за 31 май – 6 юни 2022 г.:

ОВЕН

Благоприятни дни - 3, 4, 5 юни

Неблагоприятни дни - 1, 2 юни

Любов: Развитието на романтичните отношения ще бъде улеснено от съвместни пътувания, комуникация в социалните мрежи. Това е чудесно време както за срещи, така и за укрепване на семейните отношения. От една страна, можете да погледнете на вашата половинка по нов начин, от друга - да разберете къде може да греши.

Работа: Добро време за преговори, за рекламна дейност, за подписване на договори.

Здраве: Възможни са остри респираторни заболявания. Внимавайте с климатиците, не се преохлаждайте.

ТЕЛЕЦ

Благоприятни дни - 1, 2 юни

Неблагоприятни дни - 3, 4, 5 юни

Любов: Добро време за романтични връзки и запознанства, обещава да премине на подобаващо ниво, ако не спестите пари за подаръци на роднини, приятели и любими хора. Вашият статус във взаимоотношенията с противоположния пол в момента зависи от преките ви инвестиции. Бъдете щедри и възможно най-искрени.

Работа: Може да имате успех за решаването на финансови въпроси, за крупни инвестиции и покупки.

Здраве: Внимавайте с храната, не преяждайте.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятни дни - 3, 4, 5 юни

Неблагоприятен ден - 31 май

Любов: Дойде време да бъдете активни и да покорявате сърца. Оставете предразсъдъците, срамежливостта и съмненията. Бъдете готови да бъдете на преден план. Имате три седмици, за да получите това, което искате. Сега можете да сбъднете мечтите си, да постигнете благоразположението на човек, който отдавна е безразличен към вас.

Работа: Натоварен период – договори, контакти, пътувания, контракти – чака ви успех.

Здраве: Бъдете внимателни и нищо лошо не трябва да ви се случи.

РАК

Благоприятен ден - 5 юни

Неблагоприятни дни - 1, 2 юни

Любов: Може да се изправите пред сериозен житейски избор. Бихте предпочели част от личния ви живот да остане в сянка. Може във вашите любовни отношения да има подценяване и несигурност. Избягвайте неяснотите, не се заблуждавайте. Можете да бъдете жертва в подобна ситуация, свързана с дългогодишния ви партньор.

Работа: Не е време за излишна делова активност, грешките ви могат да доведат до неприятни последици.

Здраве: Риск да се окажете в болница. Сега скритите процеси в организма излизат наяве.

ЛЪВ

Благоприятен ден - 31 май

Неблагоприятни дни - 3, 4, 5 юни

Любов: Може да попаднете в центъра на любовен водовъртеж. В момента можете да си позволите малко любовно приключение. Ако пропуснете възможностите, дадени ви от съдбата, по-късно ще съжалявате. Внимавайте да не се загнездят у вас чувства на неудовлетвореност и объркване. Сега трябва да сте ярки и дори екстравагантни пред другите.

Работа: Добро време за преминаването на нова работа, за ново направление във вашия бизнес. Търсете нови пътища, не бъдете консервативни.

Здраве: Внимавайте със сърдечносъдовата система.

ДЕВА

Благоприятни дни - 1, 2 юни

Неблагоприятен ден - 31 май

Любов: Ако прекарвате повече време в офиса, може да имате възможност за нов, вълнуващ роман. Не е изключен интерес от страна на властите или на мъже, които са над вас по кариерната стълбица. В семейните отношения не всичко е гладко. Можете да не усещате, че оказвате натиск на партньора си, да налагате мнението си и това да доведе до конфликт.

Работа: Кариерен ръст, признаване на заслугите ви – това е възможно, но ще изисква колосални усилия сега.

Здраве: Може да имате проблеми с костите, с травми.

ВЕЗНИ

Благоприятен ден - 31 май

Неблагоприятни дни - 1, 2 юни

Любов: Трудно ви е в отношенията с околните, в личния живот ситуацията е подобна. Вродената ви общителност сега може да ви създаде проблеми не само с околните, но и с вас самите. Животът изпитва връзката ви с партньора. Не трябва безкомпромисно да следвате своето мнение, защото това е сигурен път към конфликти.

Работа: Период, в който авторитетът ви расте, разширявате бизнес влиянието си.

Здраве: Проблеми с черния дроб, с кръвообращението въобще. Спазвайте диета, не употребявайте алкохол.

СКОРПИОН

Благоприятни дни - 1, 2 юни

Неблагоприятни дни - 3, 4, 5, 6 юни

Любов: Наситен със събития личен живот, дори твърде много. Основното нещо е да не навреди на здравето. Вашата сексуална активност в момента може да се превърне в източник не само на радост и добро настроение, но и на проблеми. Ако изневерите, ще трябва да си платите. Спазвайте стриктно знаците в рамките на разрешеното.

Работа: Време да рискувате, но който не рискува, той не печели.

Здраве: Пазете се от всякакви видове инфекции.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятни дни - 3, 4, 5 юни

Неблагоприятен ден - 31 май

Любов: Изблиците на страст ще бъдат заменени от периоди на мързел и апатия, но и обратното – първо в леда, после в жегата. Вероятно ще има неразбиране и пропуски в отношенията с близките, а с брачния партньор - по битови въпроси. Няма да ви е лесно да намерите общ език с хората, в това число и с партньора.

Работа: Трябва да убеждавате колегите и партньорите си в правилността на вашето мнение, но и да се вслушате в чуждите доводи.

Здраве: Внимавайте с бъбреците, особено с образуването на камъни.

КОЗИРОГ

Благоприятни дни - 5, 6 юни

Неблагоприятни дни - 1, 2 юни

Любов: Проблемите във взаимоотношенията с противоположния пол временно ще изчезнат на заден план, отстъпвайки място на материалните проблеми. Трябва да отделите много време за работа, както и за решаване на ежедневни проблеми като ремонт, покупки за дома и т.н. Мислите за любов ще ви помогнат да се справите с трудностите.

Работа: Никой не е безгрешен, но вие може да поправите пропуските си.

Здраве: Хроничните болести сега могат да преминат в остра форма, правете профилактика отрано.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден - 31 май

Неблагоприятни дни - 3, 4, 5 юни

Любов: Седмицата е спокойна и добра за любов. Периодът е добър за уреждане на всички спорове. Очакват ви приятни познанства, които могат да прераснат в сериозна връзка. Идеален момент за романтично пътуване. Почивката и впечатленията обещават да бъдат незабравими. Възможна е среща, която може да прерасне в сериозна връзка.

Работа: Ако имате отношение към изкуството, то периодът ще ви даде доста възможности за реализация.

Здраве: Пазете си сърцето, избягвайте големи натоварвания. Намерете време за почивка.

РИБИ

Благоприятни дни - 1, 2 юни

Неблагоприятен - 31 май

Любов: Не се потапяйте сега в океана на илюзиите. Не стройте призрачни, нереалистични планове за прекрасни взаимоотношения с някакъв идеален партньор. Животът е много по-прозаичен, отколкото ви се иска. Животът ви може да се усложни, а това може да ви изкара от усещането за реалност и да ви вкара в руслото на сивото ежедневие.

Работа: Периодът е добър за пътувания, за сключването на договори, но си вземете навреме почивка.

Здраве: През периода може да възникнат проблеми с храносмилателната система като цяло и със стомаха в частност.