0

В сряда в редакцията на „Здравей, България” жена помоли за съдействие относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София. Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си. Роднините загубили връзка с нея след инцидента. Звънели са в болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. Молели се този кошмар да не е техният. По-късно името се е потвърдило.

„Получихме съдействие от „Пътна полиция" и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, защото не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правосъдие. Никой не заслужава да си отиде по този начин. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Видях я няколко часа преди това. Беше едно прекрасно дете. Ще ни липсва страшно много. Не може хора като Георги Семерджиев да бъдат оставяни безнаказани", сподели в ефира на предаването Куюмджиева.

Припомняме, че криминално проявен с около 50 пътни нарушения предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „Хемус”. След произшествието извършителят и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е бил с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

АДЪТ НА „ЧЕРНИ ВРЪХ“: Повдигнаха обвинение на Георги Семерджиев (ВИДЕО)

ЕКСКЛУЗИВНО! АДЪТ НА "ЧЕРНИ ВРЪХ": Георги убил момичетата на хероин и дизайнерска дрога

СЛЕД АДСКАТА КАТАСТРОФА НА „ЧЕРНИ ВРЪХ“: МВР пусна кадри от ареста на Семерджиев (ВИДЕО)

АДЪТ НА „ЧЕРНИ ВРЪХ“: Семерджиев открит в неадекватно състояние

АДЪТ НА "ЧЕРНИ ВРЪХ": Смразяващи кадри от жестоката катастрофа (ВИДЕО+СНИМКИ)

КАТАСTРОФАТА В СОФИЯ: Бивш футболист с над 50 нарушения е виновникът (ВИДЕО и СНИМКА)