0

И звестната прорицателка Баба Ванга е направила серия от предсказания за 2024 г., сред които ужасяващи терористични атаки, пише британското издание Mirror. 

Наречена Нострадамус на Балканите, Ванга прогнозира, че световни лидери ще бъдат убити и ще има атаки с биологични оръжия. 

ВНИМАНИЕ, ПРИГОТВЕТЕ СЕ: 2024-та започва с нещо страшно! (ВИДЕО)

Вангелия Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга, е българска ясновидка, която започва да прави зловещо точни предсказания от ранна възраст, припомня британската медия. Световни лидери като българският цар Борис III и съветският лидер Леонид Брежнев са се консултирали лично с нея.

След смъртта й през 1996 г. вярващите продължават да вярват в нейните прогнози. Според мнозина Ванга предсказала смъртта на принцеса Даяна, потъването на руската подводница Курск и терористичните атаки от 11 септември, както и пандемията от коронавирус.

Зловещите пророчества на Баба Ванга за 2024 г.! (ВИДЕО)

Твърди се, че за 2024 г. баба Ванга е предсказала убийството на руския президент Владимир Путин от „свой сънародник“. Докато войната в Украйна бушува, се смята, че смъртта на руския лидер ще хвърли света в по-голяма несигурност. Тя също предупредила за терористични атаки в цяла Европа, докато неназована „голяма държава“ ще извърши атаки с биологични оръжия.

Ванга със сензационно пророчество за Ноевия ковчег (СНИМКИ)

Също така британският вестник пише, че Баба Ванга е предсказала голяма икономическа криза през 2024 година. Според авторите на статията прорицателката предрекла, че нарастващите нива на държавните дългове и ескалиращото геополитическо напрежение ще потопят в хаос световната икономика. 

Ванга също пророкувала влошаване на климата и няколко ужасяващи метеорологични явления. Кибератаките също щели да изложат света на опасност, като се предвиждат атаки срещу ключова инфраструктура, електрически мрежи и пречиствателни станции за вода. 

Света Петка поискала нещо важно от Ванга! (СНИМКИ)

Все пак британците посочват и положителни предсказания на Баба Ванга, според които ще бъдат открити лечения на нелечими болести като Алцхаймер и рак, както и ще бъде направен голям технологичен пробив в квантовите изчисления. 

Според изтъкнатите пророчества Баба Ванга предрекла, че глад по света няма да има след 2028 година. Също така Ванга предсказва връщането на комунизма през 2076 г., а също така хората щели да започнат да пътуват във времето през 2304 година. 

Излекувани от Ванга й дарявали икони (СНИМКИ)

Според Mirror петричката пророчица предвидила още, че светът ще потъне в мрак след извънземно нашествие, а също и че орбитата на планетата Земя ще се “промени” и ще обърне коренно климата.