0

В брой 35 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” в четвъртък, 1 декември, ще откриете: Ураганът Тина Търнър на 83.

За кралицата на рокендрола и нейната изстрадана слава. За копнежа към любов, която не наранява. За силата да не губиш никога вяра в себе си. Защо и как звездите си мерят... краставиците. На каква реколта се радват Опра Уинфри, Мила Йовович, Гуинет Полтроу, Ким Уайлд, Елизабет Хърли. „Пет години! Спечелих! Победих!” – певицата Пинк ликува, след като успя да си отгледа домати. Кои други звезди градинарстват и хрупат био зеленчуци. Цветелин Атанасов – в обувките на Елвис. Двойникът на незабравимия Пресли в откровен разговор с Вида Пиронкова. Лейди Бабушка – коя е мистериозната фигура на снимките от атентата срещу Джон Фицджералд Кенеди на 22 ноември 1963 г.

Ако се съди по мъжкия разкрач и стойката, с която фотографира всеки миг от убийството, докато другите очевидци са се натъркаляли по земята, тя по-вероятно е той. Представител на КГБ или случайна персона, на която се обръща твърде голямо внимание? В рубриката „Ретро спорт” колегата Румен Жерев предлага втората част на разказа за футболната легенда Гаринча, починал от цироза на 49-годишна възраст.

Журналистката Ралица Димитрова представя в „Златно време” Ангелите на Созопол – дамите от „Света Марена“ и техните каузи. Влизаме заедно в кухнята на филма „Кускус”, където ухае на дафинов лист, мащерка и кимион. И още: - Бритни се пусна гола във ваната. Защо синовете й Шон и Джейдън не искат да я виждат - Как да се откажем от импулсивните онлайн поръчки покрай Черния петък? - В рубриката „Практични съвети” – 29 начина за употреба на оцета Всичко това – в „Златно време” към броя на „Телеграф” на 1 декември. Всеки четвъртък златното приложение е при вас и за вас.