0

В брой 38 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” в четвъртък, 22 декември, ще откриете: Малкият голям артист Питър Динклидж надскочи Тирион Ланистър като Сирано. Очакваме с нетърпение какви висоти ще постигне със следващите си роли.

Приказна мода с Бялата вещица от „Хрониките на Нарния”, Мариса Коултър от „Златният компас”, Огледалната кралица от „Братя Грим”, Бялата кралица от „Алиса в страната на чудесата”. Кои други тоалети от филми могат да превърнат всяка жена в звездата на бала. Надничаме в кухнята на „Сам вкъщи”, където Маколи Кълкин набива пица с четири сирена. Как да си я направим у дома?

За тези, които мразят мигащите светлини, елените, елфите и дядото с червения нос - топ 10 места, на които може да се спасите от Коледата. Денсър, Пренсър, Дашър, Блитцен, Донър, Виксен, Купидон, Комета и Рудолф – това е отборът елени, които помагат на Дядо Коледа да достигне по всички кътчета на Земята.

Скоростта на шейната със звънчетата три пъти надвишава скоростта на звука, носът на Рудолф изобщо не е пиянски. В рубриката „Ретро спорт” четете втората част на очерка за Марадона, направен от колегата ни Румен Жерев.

Алкохол и наркотици убиват волята му за живот. „Диего е народът“, скърби за загубата Аржентина. Какво е усещането да колекционираш аромати? Денси обожава в парфюмите това, което ти напомнят. Тренира обонянието си ежедневно, чете и учи за съставките нощем.

И още: - Как да си направим оригинална украса за предстоящите празници - Какво представлява храната за вдишване и има ли шанс да пробие и у нас - Вандали унищожиха аборигенско изкуство на 30 000 години - 140-килограмовата певица Лизо си спраска роклята