0

Ш офьор, наел електромобил, блъсна друга кола, паркирана в центъра на София и избяга. Инцидентът е станал миналата събота до столичното 22- ро училище. По информация на NOVA мъжът, който е управлявал електромобила, е чужденец.  Ударът е бил толкова силен, че той е получил фрактура и е потърсил лекарска помощ в „Пирогов”.

След това се е свързал с фирмата, от която е наел колата. Собственикът на автомобила, който е бил ударен, написа гневен пост, и пожела да разкаже за случилото се.

Колата е била паркирана на булевард „Пенчо Славейков”. Тя е била оставена на официално място за паркиране в синя зона. Потърпевшият Калоян Недев разказа, че е пуснал SMS.

„На 11 февруари си тръгнах след нощна смяна. Дойдох при колата си малко след 8 часа. Заварих я в покъртително състояние. Първоначално и помислих, че някой ме е ударил и е избягал. Но след това дойде служител на фирма, която отдава електромобили под наем. Той ми обясни каква е ситуацията. Техен клиент е ударил колата ми и малко по-надолу, в уличка, е оставил електромобила и е избягал”, заяви Недев.