0

Двама млади мъже сложиха край на живота си в столичния квартал „Люлин“. Според разследващите най-вероятно става дума за любовни отношения между 19-годишен и 25-годишен, които преди да направят фаталния си избор, са се почерпили обилно с коктейл от наркотици и алкохол.

Младежите са приключили житейския си път около 3 часа след полунощ на 2 август, потвърдиха от полицията.

Сигнал

Сигналът е подаден от съседи на 112 в 3.30 часа. Те са се натъкнали на двете мъртви тела пред блока. Младите влюбени са скочили от осмия етаж, хванати за ръце. На място незабавно са изпратени полицаите от 9-о РУ, които са установили смъртта на двамата. Районът е отцепен, местопроизшествието е запазено, дошла е оперативна група за оглед. Не са открити данни за насилствена смърт.

Оглед

Столичните криминалисти изясняват мотивите за решението им да сложат край на живота си. По-късно през деня в четвъртък от прокуратурата оповестиха, че са образували досъдебно производство за склоняване към самоубийство, каквато е стандартната процедура в такива случаи. При огледа в апартамента, обитаван от двамата млади, е открито голямо количество различни наркотици и бутилки с алкохол.