0

Г радският прокурор Илияна Кирилова отказа да говори пред временната парламентарна комисия за дейността на групата около Мартин Божанов-Нотариуса. 

СЛЕД СРЕЩА В ПОПУЛЯРНО КАФЕНЕ: Гери от „Къртицата“ омаяла Марто Нотариуса за час

Това се случи по-малко от час преди поредното заседание, а Кирилова изпрати писмо до председателя Никола Минчев, за да го уведоми, че няма да дойде. Тя се аргументира с решение на Конституционния съд, което гласи, че предоставянето на информация, представляваща следствена тайна на народните приятели крие рискове за разследването. 

САМО В "ТЕЛЕГРАФ"! Жената на убития Мартин Нотариуса лъсна гола! (СНИМКИ 18+)

“Дадох подробно интервю пред една медия, защото независимо от внушенията, които се нагнетяват в общественото пространство, че в прокуратурата като цяло работят „мафиоти“ и „престъпници“, СГП и изобщо прокуратурата вярва, че българската журналистика е тази, която стига най-бързо до българските граждани”, заявява Кирилова в писмото. 

ТРИ ВЕРСИИ ЗА ПОКАЗНИЯ РАЗСТРЕЛ: 1 куршум в главата от 15 метра свалил Мартин Нотариуса!

“Изнасянето на друга информация по въпросните досъдебни производства, евентуален предмет на заседание на Временната парламентарна комисия, би могло да попречи на разследванията, както и да окаже влияние на хода на съдебното производство - нещо, което като прокурор не бих могла да допусна”, допълва тя.

След отказа на Кирилова да присъства, депутатите от комисията прекратиха заседанието си 

Ивайла Бакалова ЕКСКЛУЗИВНО пред „Телеграф“: Марто Нотариуса използваше болната ни съдебна система, за да печели!

Илияна Кирилова е първия от поканените, която отказва да бъде изслушан в нарочната комисия. До сега пред депутатите говориха бившата районна прокурорка Невена Зартова, съдийката Владислава Цариградска и пострадалите от групата на Нотариуса Ивайла Бакалова, Веселин Димитров-Брадата, и гръцките бизнесмени Йоаким Каламарис и Анастасиос Дикос. 

МАЛКО ПРЕДИ ДА ГО ГРЪМНАТ В ГЛАВАТА: Нотариуса водил 2 разговора със знакови фигури! Казал на Гергана, че отива на пазар, но не се върнал

ОЩЕ РАЗКРИТИЯ: Опитали да отвлекат Мартин Нотариуса!

НОВА ДОЗА РАЗКРИТИЯ: Прасето бил шеф на Мартин Нотариуса!

ХВЪРЛИХА БОМБА ПРЕД ДЕПУТАТИТЕ: Ивайла Бакалова и съпругът й със скандални разкрития за Нотариуса и висши фигури в държавата! Алексей Петров подшушнал на Веселин Денков колко трябва да кихне, за да отърве решетките

ВИП ГОСТ: Мартин Нотариуса се вихрил на коледното парти на прокуратурата!