0

Р азбит е апартаментът на кмета на Перник Станислав Владимиров, съобщи самият той. Жилището, в което Владимиров живее със съпругата и малкото си дете, се намира на първия етаж в блок в квартал "Твърди ливади". В момента на извършване на деянието в апартамента не е имало никой, тъй като през този уикенд семейството е гостувало на роднини.

Разбита е и входната врата на жилищния блок. Полицията е извършила оглед на място, предаде БТА.

Владимиров се кандидатира за втори мандат като кандидат на новорегистрираната партия "Движение за просперитет на Перник".

Пред "ЗаПерник" Владимиров споделя, че са откраднати само 200 лв. Не държал пари и скъпоценности в апартамента си. Според кмета на Перник са го следели, за да влезнат точно когато е отсъстват. Относно кой може да е проникнал в дома му кметът на Перник заявява, че има врагове както политически, така и икономически. "Очевидно мафията на Перник е побесняла, не знам какво са се опитвали да намерят у дома. Може би някаква компрометираща информация, пари, ценности, знам ли?  Следят ме. Не мога да кажа, че не ме е страх, но се държа стабилно, даже това ме мотивира още повече. Лошото е, че посегнаха на дома ми, на семейното ми жилище. Това засяга други хора – съпругата, детето ми, роднини, не само мен".