0

Б езжизненото тяло на мъж е било открито в Пловдив тази сутрин, съобщава "Марица".  На трупа на ъгъла на ул. "Цоко Каблешков", до Четвъртък пазара, се натъкнал случаен минувач, който подал сигнал на тел. 112.

На място веднага пристигнали полиция и линейка. Медиците само констатирали смъртта на мъжа.

Полицията все още не е установила самоличността на трупа. Огледът е приключил, като станало ясно, че по тялото на починалия мъж няма следи от насилие, съобщиха от МВР в града под тепетата. Трупът е откаран в Съдебна медицина, за да се установи причината за настъпилата смърт. Полицаите са прегледали и записи от видеокамерите в района. 

Според запознати починалият е бездомник. Тази сутрин паднал лошо от високо, след като се катерил, направил няколко крачки, след което се строполил на земята и останал на място. Малко по-късно безжизненото тяло е забелязано от минувач и последвал сигнал на тел. 112.  Пловдивчани споделят, че вечер край Четвъртък пазара се навъртат много бездомници и търсят къде да спят. С падането на времето проблемът ще става по-сериозен и трябва да се вземат мерки, за да няма умрели от студ, категорични са хората.