0

В брой 31 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ще откриете:

Най-честният и смел борец срещу мафията – инспектор Корадо Катани, се завръща. Микеле Плачидо пристига у нас и ще можем да го видим на живо в НДК. Звездата от „Октопод” представя нов филм, но за много от нас този достолепен 76-годишен мъж винаги ще олицетворява впечатляващия герой, в който стотици хиляди жени по света бяха влюбени. 

Будителката, която представя колежката ни Жени Викторова е сестра Евгения – съратничка на Левски, а може би и нещо повече. Има хипотеза, че именно тя е прототипът на Рада Госпожина от „Под игото“, а не Мария Българова - годеницата на Тодор Каблешков

От интервюто със Златина Пачилова, инструктор по йога на смеха, ще получите съвети как да преоткриете щастието и радостта. „Бъдете честни пред себе си и кажете, днес смяхте ли се? Колко често се смеете? Уви, през последните няколко години наблюдавам, че хората все по-малко се смеят, особено в България. Поставят си ограничения и намират куп причини, за да не се смеят. А смехът е един от четирите елемента на радостта заедно с пеенето, танцуването и играта”, коментира експертката, която над четири години практикува йога на смеха. Още от древността хората са забелязали, че усмихнатите, веселите и често смеещите се хора боледуват значително по-рядко, споделя Златина Пачилова.

В рубриката „Ретро спорт” – втората част от очерк на колегата Румен Жерев за легендарния футболист Джордж Бест - геният с топка в краката. В миналия брой ви разказахме защо на една от последните си снимки от болничната стая той завеща на феновете си посланието: „Не умирайте като мен!”. Какво още да си спомним за него?

В духа на отминалия Хелоуин, независимо дали го признаваме за празник или пък не, рубриката „Силует” е запазена за Патрисия Кроутър, която на 14 октомври направи 95, но никой не може да й даде годините. Феята Пат - върховна жрица в Шефилд, която гони зли сили и демони с музика и поезия. И която по време на хипнотичен сеанс на младини успява да види себе си като старицата Поли в компанията на черна котка, кокошка, жаба и козел.

В същия дух: влизаме в кухнята на Хогуортс, за да вкусим от тиквения пай, йоркширския пудинг и да изгълтаме заедно по чаша млечна бира – тук вече ви заинтригувахме. Е, ако няма да я пият само непълнолетни фенове на „Хари Потър”, може да има и алкохолна добавка – за влюбените в магията мами, татковци, баби и дядовци.
Какви критики си навлече 66-годишната реалити звезда Крис Дженър, след като подкъси полата в костюм на супергероиня?
Как 155-килограмовата максимоделка Тес Холидей се разля по бельо с кравешки принт на хелоуинско парти

И още:
.............
- Защо Райнер Дюлгер, председател на Конфедерацията на германските работодатели, твърди, че германската пенсионна система е пред срив.
- Очите – огледало на болестите. Те издават проблеми с бъбреци, жлъчка и сърце. 
- Какво да ядете и от какво да се въздържате при обострен гастрит.
- Странен феномен или шарлатани са филипинските хилери? 

Всичко това – в „Златно време” към броя на „Телеграф” на 3 ноември. 
Всеки четвъртък златното приложение е при вас и за вас.