0

В новия 22-ри брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф”: откровено приятелско интервю с журналиста и радио и телевизионен водещ Ники Кънчев преди старта на новото предаване на NOVA „Голямото преследване”.

Ще разберете колко души го наблюдават и (пре)следват във Фейсбук, чия е репликата „Който преследва, хваща. Който не преследва, не хваща”, какъв танц е телевизионното водене и защо трябва да излиза от стандартите, както и защо водещият не би влязъл в политиката. Ще разберете защо журналистът плува в свои води в различни аквариуми и как се става водещ.

А също и какво е научил Ники от майка си Пенка и баща си Милчо и на какво учи дъщеря си Мари София. В брой 22 на „Златно време” ставаме свидетели на Нощта на къната на актрисата Демет Йоздемир. Ще видим и нейни колежки в такава роля.

Нахлуваме в кухнята на Бри Ван де Кам от „Отчаяни съпруги”, за да обърнем заедно с нея една прочута френска торта.

Какво ще направите, ако вместо овца, Малкият принц поиска да му нарисувате... жаба. Разбира се, и той може да е чул за Васко жабата, така че не бъдете неподготвени – изпълнете желанието му, но в чаша кафе. Как Веселия крал радва нацията с кръчми и бордеи. Чарлз II прави деца на херцогини и прислужнички, но по ирония на съдбата, не оставя законни наследници.

В рубриката „Ретро спорт” - Алкохолът прекъсва полета на Соколето. Дядо му бил довереният радист на цар Борис III. На тренировка Георги Соколов отварял багажника на Москвича си и пращал топката там.