0

В новия 25-и брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф”: интервю с любимата народна певица Николина Чакардъкова.

Ще разберете защо тя не се изживява като звезда. Защо е избрала за своя визитна картичка именно този сценичен костюм. На кого ще завещае тоалетите си, когато реши да слезе от сцената. И колко щастлива е от факта, че дъщеря й Мария поема от нея щафетата.

Николина Чакардъкова споделя пред „Златно време“ размисли за опита си като кандидат за народен представител. Какво цени и харесва в народната музика. За взаимната любов с публиката.

Близо 3000 диаманта блестят на короната на кралица Елизабет II – най-яркият символ на властта. Ще прочетете за любимия камък на покойната кралица – рубинът „Черният принц“. Както и за 317,4-каратовия диамант Кулинан II, наричан още „Втората звезда на Африка“. Най-старият скъпоценен камък в короната е сапфирът на Свети Едуард Изповедник.

В брой 25 на „Златно време” обръщаме внимание на най-големите скандалджии сред турските актьори. Ще научите подробности за любими звезди. И ще видите 10 почти незабележими с просто око корекции на любимки на екрана като Деми Мур, Анджелина Джоли, как Ариана Гранде опъна лице, а Ким Кардашиян повдигна емлбематичното си дупе.

Влизаме за втори път в кухнята на анимационния филм „Рататуй“ - този път, за да видим как се приготвя едноименния зеленчуков шедьовър, който върна в детството критика Антон Его и го накара да направи една чудесна рецензия.

Ще видите как симпатичният мишок Реми приготвя своя прословут рататуй и как изглежда тази селска яхния в действителност – една феерия от цветове и аромати.

Медицинският специалист Златка Борисова ни казва защо мечките в гората не ядат домати и краставици. И гощава автора на материала с вкусна супа от диворастящи растения за енергийно зареждане.

И още: Защо 10 000 крачки на ден са задължителна норма за дълголетие. Кои са най-известните прякори във футбола. Каква е силата на негативното мислене. И как да почистим загар по ютията.