0

В новия брой 29 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ще откриете:

Шер на 76 – вещица, магьосница или просто жена?

Колко милиона трябва да платите, ако искате да спите в една от седемте спални в имението на неувяхващата звезда в Малибу? Алея с палми, фонтан в мавритански стил, паник стая, складове с перуки – какво още има там?

И най-важното – с каква диета може да копирате звездата, която на тази възраст има тяло на съблазнителка?

Кой е новият Гойко Митич и какъв му е бил проблема на индианец №1 на екрана сега?

Кардиологът д-р Кямуран Местан споделя в интервю за „Златно време” защо евтиният купешки алкохол е по-безвреден от домашнярката, защо газираните напитки не заместват водата, каква промивка да направите, ако се отровите с менте.

Добър сътрапезник ли е телевизорът за децата? И защо преяждането и наднорменото тегло вървят след навика, който придобиват хлапетата да зяпат екрана.

Защо трябва да правите любов, а не война. Как половите атлети се заместват от работохолици и кариеристи – отново в приложението „Златно време”.

Колежката ни Жени Викторова разказва поредната приказка за Българска Пепеляшка – този път в стъклените обувки стъпва златното момиче на художествената гимнастика – Лили Игнатова, която за кратко време бе маркиза Жиларди.

И още: новини за най-популярните актьори и актриси в турските сериали, които се разделят с добри чувства или показват бременни коремчета.

Заедно влизаме в кухнята на турския сериал „Почукай на вратата ми”, за да разберем как се прави салатата кашик и защо и как се сърба шербет за щастлив брак.

Всичко това – в любимото приложение за хората в златната възраст. За всички, които са се запътили натам. И за онези, които имат много време, за да стигнат до най-хубавите, наситени с опит и осмислени години в живота. Всичко това – в „Златно време” към броя на „Телеграф” на 20 октомври. Всеки четвъртък златното приложение е при вас и за вас.