0

В брой 34 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” утре, 24 ноември, ще откриете:

Нищо скрито и покрито - последователите на Мадона в социалните мрежи вече познават всяка част от нейната анатомия. Провокациите на звездата, която на 16 август догодина ще чукне 65, стават от ден на ден все по-откровени. И това, донякъде, е достойно за възхищение. Защото скандалната поппевица не изневерява на себе си. В същото време обаче от профила й в Инстаграм наднича една съвършено непозната и доста страховита жена, която на моменти може да бъде сбъркана с надуваема секскукла. Ако я боцнеш, ще излети, както се казваше в един виц. Ако не можете да разпознаете чертите на Голата Мадона, която се чекне в съблазнителни пози, грешката не е „във вашия телевизор”.

В рубриката „Сериали”, освен намигванията към любимите турски актьори, вземаме уроци от три от най-стабилните семейни двойки на екрана. На какво се крепи бракът на Мардж и Хоумър? Разбира се, че става дума за семейство Симпсън. Какво свързва в добро и лошо Франк и Клеър Ъндърууд от сериала "Къща от карти"? Образцова двойка са и съпрузите Клеър и Фил Дънфи от "Модерно семейство”.

Влизаме заедно с читателите в кухнята на шведския филм „Любов и лимони”, за да опитаме един рибен шедьовър, приготвен от главната героиня Агнес. Една легенда изкачва с лекота футболния Олимп, за да се сгромоляса от върха, самоубивайки се с алкохол. Радостта на народа, прославил Бразилия, познат по света като Гаринча, умира от цироза на 49-годишна възраст!

За Чарли Чаплин на зелената сцена припомня в рубриката „Ретро спорт” колегата ни Румен Жерев. Пак негов е споменът за смелата журналистка Вероника Герин, чиято уста бе запушена завинаги с щест куршума.

И като сме се заговорили за атентати, продължаваме анонса с продължението на увлекателното четиво на Жени Викторова за любовните афери на Джон Кенеди.

Интервю в приложението „Златно време” с психотерапевта д-р Владимир Пожарашки, който дава професионална гледна точка за взаимоотношенията на възрастните хора с внуците.

Древни китайски лечители разкриват тайната на човешкия организъм, използвайки часовниковия механизъм. Това е темата в рубриката „Здраве”.

И още: - Робинзон Крузо си търси булка. 78-годишният бивш милионер Дейвид Глашин ергенува на самотен остров, но вместо Петкан, само вярното му куче е до него.

Идеи какво можем да направим със стари автомобилни гуми.

Всичко това – в „Златно време” към броя на „Телеграф” на 24 ноември. Всеки четвъртък златното приложение е при вас и за вас.