0

Г орещият брой 43 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ви очаква утре, 26 януари.

В него ще откриете: Един актьор с гореща кръв, сексимвол на 90-те, се усмихва на първа страница на приложението. Това е пуерториканецът Освалдо Риос. Няма да повярвате, че и на 62, той все така силно вълнува женските сърца. Уверихме се в това, докато подготвяхме броя на „Златно време”. Хиляди, десетки хиляди, няма да е пресилено, ако говорим дори в милиони, се прехласваха по него и мразеха кръвнишки сочната Корайма Торес, която имаше шанса да се притиска до него. А мъжкото съсловие у нас го прекръсти на Асфалто Риос. За ужас на представителите на силния пол, Освалдо е все така секси. Времето не само не го е загрозило, но дори е добавило повече дълбочина в погледа му, а бръчките му отиват.

Още един неустоим чаровник с въздействащ глас – на 25 януари бардът на „блатната песен” Владимир Висоцки щеше да стане на 85. За него разказва колегата ни Румен Жерев.

За да не ни обвините в пристрастие, веднага прелистваме приложението „Златно време” отзад-напред. А там пъчи гърди една апетитна бабка за чудо и приказ. Никой няма да й даде 52, а най-много 35. Спираме дотук, след като вече привлякохме вниманието и на златните ни читатели.

Те биха могли да хвърлят око и на акцентите от седмицата в рубриката „Сериали”, където турската актриса от азербайджански произход Несрин Джавадзаде позира в прозрачна рокля.

В брой 43 на „Златно време” коментираме още 10-те най-често повтарящи се нощни кошмари. И диетите според кръвната група.

В рубриката „Ретро спорт” – едно извънредно интересно четиво за мъж, изпратен от Хитлер като атлетка на олимпиада.

И още – втора част от портрета на Хемингуей. Както и любимата рубрика „Практични съвети”, която ви поднася поредна порция трикове – лесни и полезни, цяло чудо е, че не сте се сещали за тях.

Влизаме заедно в кухнята на филма „Служебен роман”, където гостоприемният домакин Юрий Самохвалов сяда на масата с Оленка Рижова и предлага да се почерпят със салата. Кокетката, която преди това скучае, отговаря нескромно: „Вече опитах. Правя такава салата по-добре от жена ви - трябва да добавите настъргана ябълка в нея”. Ваш ред е да пробвате.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение за скъпите ни читатели!