0

Брой 44 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ви очаква утре, 2 февруари. В него ще откриете:

Звездата на броя я е един от секссимволите на 90-те. Днес списание „Пийпъл“ едва ли ще нареди оплешивяващия дундьо Брендън Фрейзър сред 50-те най-красиви хора на света, но завръщането му е грандиозно. Преди две години той беше един тлъст чичко с помръкнала усмивка, отчаян и депресиран от тежък развод и здравословни проблеми. Сега героят от „Мумията” възкръсва – втален и видимо подмладен. И това не може да не е знак за ново начало. Пожелаваме му го от сърце!

Влизаме в кухнята на сериала „Ханибал”, за да опитаме желирания ордьовър със свински крачета на д-р Лектър.

В рубриката „Ретро спорт”: Сталин изпраща четирима братя футболни национали в концлагер за антисъветска агитация. Николай Старостин е обвинен, че искал да взриви мавзолея на Ленин с футболна обувка.

Колегата ни Румен Жерев припомня за прекъснатия полет на иконата на хипи поколението Джанис Джоплин, която отлетя само на 27.Почина първата Уензди - звездата от "Семейство Адамс" Лиза Лоринг си отиде на 64.

В рубриката „Здраве” - косата като скенер за проблеми. Кариес, стрес, проблеми с очите – какво още издава нейното състояние

И още:
- Виктория Бекъм – ходещ скелет
- Шайло – първото биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит, пак иска да не им е дъщеря, а син
- Какво се случва с Моника Белучи?
- Откъде са синките на Памела Андерсън?
- Защо Хазал Кая не гледа турски сериали
- Защо жената балон остана без един балон и докъде може да стигне желанието да се обезобразяваш с пластични операции в името на красотата
- 7 неща, които е по-добре да не взимате втора ръка.
- Практични съвети срещу запотеното огледало в банята, музиката под душа и издайническата целувка с червило върху яката на ризата.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение за нашите златни читатели!