0

В брой 86 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 23 ноември, четвъртък, ще откриете:

 Палавият мустак на фолка Милко Калайджиев е отново на фокус. И тъй като няма лоша реклама, продажбата на къщата му за гости от НАП няма да повлияе на рейтинга му. Каква е била детската му мечта, с какво е припечелвал пари в най-бедните си години и защо го наричат Христофор Колумб на лекия жанр – в „Златно време“, приложението на „Телеграф“ всеки четвъртък.

Може ли звездите да предопределят съдбата на един убиец – любопитен хороскоп на Гражданина Х – канибалът Андрей Чикатило.

В рубриката в „Кухнята на...“, с която всеки път надничаме в любими филми и сериали, този път сме на канибалска вълна – и съответно поднасяме рецепта от сериала „Ханибал“. Какво сервира Ханибал на разстроената Абигейл?

Продължава поредицата за един от най-новите турски сериали - „Три сестри“.

В броя на приложението на 23 ноември ще видите кой кой е сред актьорите.

Новина от седмицата и за Феяз Шерифоулу – ще разберете в кой сериал ще е с главна роля.

В рубриката „Ретро спорт“ продължаваме поредицата за най-големите трагедии във футбола.

Къде са короните на българските царе – исторически факти и любопитна информация.

Страница In memoriam за големия режисьор Людмил Тодоров.

И още: - Практични съвети за бързо кисело зеле - 10 полезни свойства на тиквата - Как индийски тийнейджър се вдъхнови да направи умна лъжица за болни от Паркинсон 

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък, 16 страници в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!