0

В брой 94 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 18 януари, четвъртък, ще откриете:

Разтропаната червенокоса фурия Пеги от култовия сериал от 90-те „Женени с деца“ беше сексуална фантазия на милиони мъже по света. Още след края на сериала тя изхвърли тупираната перука и заглади косъм, но и до днес феновете я свързват с този образ. На 19 януари чаровната брюнетка прави 70. И никой няма да й ги даде. Още за нея – в приложението „Златно време“.

Още ретро вълна – как се развиха звездите от сериалите, които попивахме жадно като деца - „Синьо лято“, „Пипи Дългото чорапче“, „Емил от Льонеберя“, „Арабела“ и др. А как продължи пътят на любимците от „Войната на таралежите“, „Рицарят на бялата дама“, „Ян Бибиян“. Между другото – във „Войната на таралежите“ участва и внукът на Георги Димитров – в ролята на Добролюб. Още за тях – в „Златно време“, приложението, което разгръщате всеки четвъртък с броя на „Телеграф“.

Не изневеряваме на традициите – в рубриката „В кухнята на...“, с която разтваряме капаците на известни филми и сериали, този път лентата е чернобяла. Надничаме в кухнята на Чарли Чаплин, за да ви представим рецептата за любимите му бисквити.

Имаме и подарък за най-нетърпеливите – те ще научат какво се случва в началото на третия сезон на сериала „Три сестри“, когато Сомер научава истината за миналото на госпожа Рючхан.

Ретро страници със софийски адрес – как е изглеждал столичният квартал „Лозенец“ и как се е казвал.

Ексклузивен хороскоп за читателите на „Златно време“ - приложението, което получавате всеки четвъртък с вестник „Телеграф“. От него ще научите какво се крие под рогата на Тъмния лос.

И още:

- Двойно повече искат намалена пенсия, но по-рано. Колко ще са вдовишките добавки.

- Какво да направим, ако температурата на тялото падне под 35 градуса и замръзващият има всички признаци на хипотермия

- Защо не бива да спирате кихавицата

- Къде да нанесете парфюма, за да задържите аромата по-дълго

- Кой и откъде докарва първия велосипед у нас

- Ай ем българче. Обичам наште маунтинс зелени... И още какво?