0

В брой 99 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 22 февруари, четвъртък, ще откриете:

Богинята на аеробиката Джейн Фонда, която и на 86 е във впечатляваща форма, ни връща към миналото. И ни припомня някои от прочутите си упражнения. Навличайте трикото и започвайте да тренирате.

Барун Собти, когото българската публика обикна като Арнав в индийския сериал „Пътеки към щастието“, само след няколко месеца ще стане на 40. Време, в щоего човек прави равносметки. Имало е период, в който кариерата му е била поставена на карта и е давил депресията в тежки алкохолни изпарения. Но сега отново е на върха и е загърбил зависимостите. Още за него – на страниците на приложението „Златно време“.

Както всеки четвъртък, в приложението ще намерите и традиционната рубрика „В кухнята на...“, с която повдигаме капаците на телевизионните тенджери. Този път ви сервираме чаша салеп – същото, което Али Фуат поръча за човека, който му спаси живота – Халил от „Преплетени съдби“. Всеки четвъртък в приложението на „Телеграф“ - „Златно време“, очаквайте такива специалитети. Но полека – Халил срещна пътя на куршумите, точно след като си пийна салеп, така че давайте по-кротко.

В рубриката „Пулс“ говорим за микроинсулта – нищо фатално, но в същото време аларма, че нещата може да се влошат. Какво да направите, ако в бързината глътнете парченце стъкло от чашата или бутилката. И с какви Омега-3 мастни киселини да пазим сърцето.

„Топъл обяд“ - къде го сервират. Носталгия и по русенското гезме. Не знаете какво е това? Ще разберете от приложението „Златно време“.

Пак там – за модата да си трезвеник и въздържателните дружества в Търговищкия край. Кои са историите на най-великите световни любовни романи и защо Раде Маркович кътал цял живот писмата от Невена Коканова.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!