0

С пециалният колекционерски брой 23 на приложението „Златно време“ на вестник "Телеграф", което можете да откриете в четвъртък, е посветен на Принцесата на народа – Даяна.

25 години след нейната смърт, тя продължава да е икона, на която милиони хора по света се кланят. Но приказката приключва след сватбата, когато стъклената обувка на Пепеляшка става на парчета. И това е една от заблудите за нея – Даяна Спенсър не е момиче от народа, както винаги са я възприемали нейните фенове. Не е израснала в нищета и не е срещнала принца на мечтите си на бал, а на мач по поло. А принцът отначало изобщо не е впечатлен от нея. Кои 10 актриси се опитаха да влязат в обувките на Лейди Ди и доколко успяха? Любовен триъгълник или четириъгълник? Защо принцесата ревнува Чарлз от бавачката Тиги дори повече, отколкото от Камила? Защо ангелът Даяна, готов да помогне на всеки, злобно се опитва да уязви съперничката си с реплика и фалшиво съчувствие за направен от нея аборт?

От страниците на „Телеграф“ наднича една уязвима и наранена душа, която търси отчаяно любовта на живота си. Ще видите с какви упражнения поддържа спортната си фигура. И как заблуждава сътрапезниците си, че яде каквото и те, но й приготвят олекотени версии на гозбите. Ще прочетете какво си спомнят за нея Джон Траволта, Синди Крауфорд и Лайза Минели.

От специалния брой на „Златно време“ ще научите още за някои от лудориите на принцесата – например как скача от хотелска стая на втория етаж, защото иска да подиша чист въздух сама. Как ликува, че е видяла нудисти на плажа. И как Лучано Павароти флиртува с нея в гримьорната си.