0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 2-ри ноември, четвъртък, ще откриете:

Коя е звездата от най-новия индийски сериал „Свободна да избира“ - Рупали Гангули. Защо не се главозамайва от успеха и няма начин да се разболее от звездна болест? Ще видите в какъв тоалет Фахрие Евджен отбеляза Хелоуин.

За еротичните подвизи на Иван Вазов се носят легенди – обръщаме страницата с пикантни подробности за любовния му живот и претенциите на майка му към кандидат-снахите. Докато сме на ретро вълна – да се разходим по старата софийска улица „Търговска“. Дрескодът е с воалетка и бомбе.

Лудостта на величията е друго любопитно четиво в приложението „Златно време“ - за любознателните ни читатели от всички възрасти. Ще разберете защо Калигула направи коня си сенатор, защо Шарл VI се е мислел за кристална ваза и на какво са се дължали кризите на цар Калоян.

В любимата рубрика в приложението „Златно време“ - „В кухнята на...“, с която надничаме зад екрана и изпробваме различни рецепти от филми и сериали, този път има две предложения – за печена гъска и за вкусна разядка, наречена форшмак – от филма „12-те стола“.

В приложението е и обещаното продължение на най-необичайните спортове в света. Ще разберете защо мъже се надбягват с жени на гърба (и на врата), как се състезават охлюви, жаби и гумени патета, как се рита футбол в кал, как се плува в блато и други подобни щуротии.

Още един чешит е в броя на „Златно време“ - Асан – Тарзан от Стражица, който напомпва с уста гуми на трактор.

И още:

- Как да успокоите сухата кашлица?

- Как 75-годишна италианка изпъди нехранимайковци синове от дома си?

- Рецепти за туршии и конфитюр от зелени доматчета.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!