0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 1-ви февруари, четвъртък, ще откриете:

Кой казва, че на 78 години една жена не може да изглежда секси? Вижте Доли Партън и тогава да си говорим. Наричат я сбъднатата американска мечта, но само тя знае колко труд, лишения и постоянство гарантират славата.

За ползите от моржуването и за свалянето на стреса с уроци по пиано (никога не е късно!) ще научите от здравните рубрики в приложението – Темометър и Пулс.

Историята трябва да се помни и припомня – пет национални химна има България от Освобождението до днес, ще научите кои са те и по какъв повод са създавани.

Почитателките на турските сериали ще готвят фасул – задължително с розов минижуп. А половинките им ще си оближат мустаците, точно както прави Сомер от сериала „Три сестри“. Рецептата – в „Златно време“, любимото приложение на читателите на „Телеграф“, в което всеки четвъртък попиват новини от и за турски, индийски, руски, корейски, ливански, американски и всякакви други сериали. В четвъртък ще разбрете какво да очаквате в следващите епизоди на „Три сестри“. Ще видите също бременната Еда Едже, която сияе. Слънчевото момиче от „Опасно изкушение“ ще си има дъщеричка.

Как Кучето, Прасето, Заекът, Тигърът и останалите зодии ще посрещнат февруари, когато Зеленият дракон влиза в господстваща роля – от хороскопа в „Златно време“.

Мнозина свързват героите на малкия екран с гласовете, които ги дублират. Затова отбелязваме заедно с вас, читателите на приложението „Златно време“ на „Телеграф“ в четвъртък 60-ата годишнина на актьора Даниел Цочев – иначе казано гласът на доктор Хаус, но не само.

Ретро акцион връща спомени от соца – ще научите къде и как. И порция практични идеи – как да трансформирате старите дънки в чанта.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!