0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 15 февруари, четвъртък, ще откриете:

Отзвук от захаросания празник Свети Валентин – една отегчителна любовна история за Красавицата и Звяра – Халил Ибрахим Джейхан, когото милиони жени по света мечтаят за опитомят. Крехката Съла Тюркоглу аха да го направи, но тъкмо да каже нещо и тадам – дълго мълчание.

Ако и на вас сериалът „Наследство“ ви идва досаден – досущ като Празника на влюбените, ще се съгласите, че приказките не са каквото бяха. Но пък за най-търпеливите зрители – бонус, ще научат какво следва в „Наследство“. И още новини за турски сериали и за притесненията на Еда Едже от „Опасно изкушение“.

В кухнята на... днес пием коктейли. Женски и опияняващи. Начин дори най-върлите противници на „Сексът и градът“ да започнат да харесват Кари Брадшоу и феминистките й дружки.

Кой сладкар и защо направи Ботев и Левски от лед?

Каква е историята на хоремага? 

Помага ли за заспиване броенето на овце? 

С какво НЕ БИВА да се пият лекарства? 

История на виното – защо е напитката на боговете и на фараоните. Как Жо Дасен се превърна в легенда? Съвети с малко вино от баба Ванга!

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!