0

Б рой 100 на приложението „Златно време“ на вестник „Телеграф“ идва с обещанието за още по-младежки и лудешки идеи, защото духът е състояние, а не възраст. Ето какво ще разтупа сърцата ви и ще ви накара да прекарате няколко часа с любимия вестник:

Един голям българин – двукратният олимпийски шампион по борба Боян Радев, направи преди броени дни 82. Пожелаваме му още поне толкова! Разбира се, не правете това у дома – световният борец е бил каруцар в ТКЗС, мъкнел е 80-килограмови чували, разтоварвал е кюмюр. Вие давайте по-кротко и не гонете олимпийски рекорди – Боян Радев е неповторим и недостижим!

Какви са тайните за дълголетие на тибетските монаси. И как да разберете дали ще живеете с орлите по линиите на ръката – две теми от приложението „Златно време“ - всеки четвъртък в „Телеграф“.

Кои и колко са двойниците на диктаторите и колко души са замествали според легендите Тато на скучни мероприятия и дълги заседания.

Колко пъти и защо Гагарин е търсил контакт с Ванга.

Каква е историята на Тодор Александров – последният цар на македонските планини.

Всеки е чувал за бабини деветини за определяне на пола на бебето, но в турския сериал „Вятърничав“ научихме нещо, за което не сме подозирали – начин за гадаене по... чорап. Ако сте пропуснали този епизод на сериала, ще разберете кое как. И ще научите и други бабешки методи и практики за определяне на пола на нероденото.

В уникалната рубрика в приложението „Златно време“ - „В кухнята на...“, този път ви сервираме хамсия. Султанско мезе от сериала „Великолепният век“.

27 години след раждането на овцата Доли – продължава дискусията дали експериментите с хора и животни са допустими и морални.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!